DUN I LOVE pisze: ↑03 cze 2024, 21:19Jeżeli jakoś Ci to schlebi, to ostatnio uznałem, że to bardzo dobrze, że Nadal jednak się pojawił i blokował ten Paryż przez tyle czasu.![]()
W sumie fart i niefart, że zrobił na koniec ten ćwierćfinał, Nadal prawdopodobnie skończy na 1r RG, ale nie miał zamrożonego rankingu przez pandemię i trafił od razu na wysoko rozstawionego rywala, ale przynajmniej nie dostał na koniec do zera i w sumie dał ciekawy mecz. Trudno powiedzieć co lepsze, albo bardziej mniej słabe.Jacuszyn pisze: ↑03 cze 2024, 21:25Szkoda tylko, że postanowił się nie żegnać na poważnie.DUN I LOVE pisze: ↑03 cze 2024, 21:13 W ramach przerywnika. Amazon wypuścił dziś oficjalny trailer. 12 ostatnich dni kariery Rogera Federera. Premiera 20 czerwca.
To postaw. Stówkę zawsze warto puścić, jak jest czutka.
2 razy Holger sam zapraszał Zvereva do straty podania, ale nie potrafił nic dać od siebie Sasza.Bombardiero pisze: ↑03 cze 2024, 22:19 Dobrze się prezentuje Rune dłuższymi momentami, ale i tak trochę szarpany ten występ. Kilka udanych zagrań było, ale mam wrażenie, że Sasza sporo pomógł i to głównie dzięki temu ten pierwszy set wpadł na konto Duńczyka.
Już jestem. Słyszałem w radiu, że niesamowitych rzeczy dokonywał GOATRobertinho pisze: ↑03 cze 2024, 22:14 Po Fritzu zdaje się. Obolały i zniechęcony Amerykanin. A Casper już się szykuje do batalii z GOATem, @DUN I LOVE i @Kamileki w ekstazie.
Nie oślizgły?Kamileki pisze: ↑03 cze 2024, 22:23Już jestem. Słyszałem w radiu, że niesamowitych rzeczy dokonywał GOATRobertinho pisze: ↑03 cze 2024, 22:14 Po Fritzu zdaje się. Obolały i zniechęcony Amerykanin. A Casper już się szykuje do batalii z GOATem, @DUN I LOVE i @Kamileki w ekstazie.Nie wysępisz kolejnego finaliku obślizgły pilarzu.
Wreszcie mu się udało. Musiało to w końcu nastąpić, nie da się tak bezkarnie walić po autach i posyłać baloników bez kończącej z drugiej strony kortu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero, Google [Bot], grzes430, no-handed backhand i 2 gości