Lucas

Taki typ gracza. To chyba nigdy nie będzie dominator w stylu Fedala. Wszystkie dotychczasowe szlemy poparte były męczeniem buły. Ten flagowy, najlepszy szlem do którego będziemy wracać latami, chyba cały czas przed Hiszpanem.
W jaki sposób to wyliczyłeś? Opisz.no-handed backhand pisze: ↑07 lip 2024, 22:50Z kolei Fils doskonale zgrałby się w QF z Rune, ale na taki scenariusz daję jakieś 6,25% szans.
Proste, pomnożyłem między siebie kursy na obu panów, a całość podzieliła liczba 100.jaccol55 pisze: ↑07 lip 2024, 22:53W jaki sposób to wyliczyłeś? Opisz.no-handed backhand pisze: ↑07 lip 2024, 22:50Z kolei Fils doskonale zgrałby się w QF z Rune, ale na taki scenariusz daję jakieś 6,25% szans.
Ja na Alcaraza, ale jednak też trochę życzeniowo, gdybym miał stawiać pieniądze to na Sinnera.DUN I LOVE pisze: ↑07 lip 2024, 22:52 Tenis Sinnera ma w tym roku solidniejsze fundamenty, doświadczenie z trawy ma poprzez porażki w poprzednich latach, zagłosowałem na niego w przedszlemowej ankiecie i tego się na ten moment trzymam.
Słyszałem, że pełna nazwa to LONDYN I LOVE, ale moje źródła nie są zbyt wiarygodne. Musiałbym to prześledzić na własną rękę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero i 1 gość