Rafael Nadal. Życie i twórczość.
- DUN I LOVE
- Administrator
- no-handed backhand
- DUN I LOVE
- Administrator
- Michael Scott
Re: Rafael Nadal. Życie i twórczość.
Holy shit, ciary na plecach. Jedyny prawowity GOAT.
Brak słów, jakie to piękne. Król jest tylko jeden.
Tak. Na zdjęciach rzeczywiście wygląda to wszystko lepiej, niż wyglądało na żywo.
Ja np. z tego płynięcia Rafy na łodzi zapamiętam przede wszystkim, jak Rafa walczył przez większość czasu, żeby nie wypaść do rzeki, ale na wybranych zdjęciach już tego nie widać.
Ja np. z tego płynięcia Rafy na łodzi zapamiętam przede wszystkim, jak Rafa walczył przez większość czasu, żeby nie wypaść do rzeki, ale na wybranych zdjęciach już tego nie widać.

- Michael Scott
Ogólnie miałem wrażenie, że najgorzej to musiało wyglądać dla ludzi oglądających to na żywo. W transmisji telewizyjnej pokazywane było o wiele więcej niż mógł zauważyć przeciętny obserwator stojący w jednym punkcie przez całą ceremonię.
Rafa jest na pierwszych stronach dzisiejszych hiszpańskich gazet sportowych:
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
@DUN I LOVE proszę nam tu wszystko przetłumaczyć: