Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Anula pisze:Aż boję się pomyśleć, jak atrakcyjne są dla Ciebie porażki Federera. Oczywiście , mam na myśli atrakcyjność turniejów.
O to akurat nie muszę się martwić, bo Roger w tym sezonie 'zajmuje' miejsca w końcowych fazach turniejów sporadycznie, a lepiej pewnie nie będzie.
Nadal gra nieźle, ale statystykę wykorzystanych bp ma bardzo słabą (1/9). Rok temu w Bangkoku miał bodaj 2/26 (?). Ma ten Garcia-Lopez jakiś patent na bronienie własnego podania przeciwko Rafie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - tytuły (34) 2025 (4) Rzym M1000, Madryt M1000, Acapulco, Buenos Aires 2024 (3) Pekin, US Open, Halle, 2021 (4) Sankt Petersburg, Moskwa, IO Tokio, Gstaad, 2020 (2) US Open, Auckland, 2019 (4) Tokio, Halle, Australian Open, Doha, 2017 (1) Cincinnati M1000, 2016 (1) Sankt Petersburg, 2015 (1) Rotterdam, 2013 (3) Montreal M1000, Rzym M1000, Dubaj, 2012 (1) Toronto M1000, 2011 (4) Waszyngton, Belgrad, Miami M1000, San Jose, 2010 (2) Wiedeń, Rotterdam, 2009 (2) Szanghaj M1000, Eastbourne, 2008 (2) US Open, Estoril
PS HD pokazuję mecz Lopeza z Bogo Myślałem, że dadzą jakiś archiwalny boks, albo jakieś inne badziewie, a tu niespodzianka. A na PSE cały czas reklamy...
Stadion, start o godz. 06:30.
[10] A Roddick (USA) vs [7] N Almagro (ESP)
[3] D Ferrer (ESP) vs J Ferrero (ESP)
Nie przed godz. 09:30.
[13] S Wawrinka (SUI) vs [2] A Murray (GBR)
Nie przed godz. 12:00.
[1] R Nadal (ESP) vs [15] F Mayer (GER)
Nie przed godz. 14:00.
F Lopez (ESP) or A Bogomolov Jr. (USA) vs [6] T Berdych (CZE)
Grandstand, start o godz. 06:30.
B Tomic (AUS) vs [12] A Dolgopolov (UKR)
S Giraldo (COL) vs K Nishikori (JPN)
[8] G Simon (FRA) vs [Q] M Ebden (AUS)
T Bellucci (BRA) / I Dodig (CRO) vs [4] M Bhupathi (IND) / L Paes (IND)
[3] M Llodra (FRA) / N Zimonjic (SRB) vs [8] R Lindstedt (SWE) / H Tecau (ROU)
Show Kort, start o godz. 08:00.
O Marach (AUT) / J Tipsarevic (SRB) vs [2] M Mirnyi (BLR) / D Nestor (CAN)
T Robredo (ESP) / D Tursunov (RUS) vs [6] M Fyrstenberg (POL) / M Matkowski (POL) - TBA
Wszystkie dotychczasowe wyniki znajdują się na 1 stronie wątku.
Nishikori . Czy ktoś oglądał mecz Keia ? Jeśli tak to chciałem zapytać jak Japończyk grał bo wynik meczu jest zaskakujący, a mnie niestety nie było dane oglądać tego meczu.
W drugim secie spotkania Lopez vs Bogomolov jest po 2.
Ciekawe, czy Polsat pokaże pierwsze spotkanie? Na stronie internetowej pisze, że jutro transmisje zaczynają się od 8...
"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
Podejrzane to jest, twitter milczy jak zaklęty, żadnych oficjalnych newsów. Pewnie się Chińczyki pomyliły i tyle W końcu środek nocy u nich był, jak to pisali.