no-handed backhand pisze: ↑29 sie 2024, 8:03 Wybacz, ale jestem dziś wyjątkowo jurny i korzystam, bo nie wiadomo kiedy się znowu powtórzy.

no-handed backhand pisze: ↑29 sie 2024, 8:03 Wybacz, ale jestem dziś wyjątkowo jurny i korzystam, bo nie wiadomo kiedy się znowu powtórzy.
Przypadkiem się dzisiaj kapnąłem, że to ten sam ziomek, który wyrzucił Rubleva z pierwszej rundy Wimbledonu. Będą z niego ludzie! (istnieje forma żenśka od ludzie?)no-handed backhand pisze: ↑29 sie 2024, 4:55
Mocno wyglądał The Commander w pokazówce, a jednak zagiął go Comesana. Wyrasta na małego all-roundera Argentyńczyk.
O dziwo okazała się bardzo kontrolowana.DUN I LOVE pisze: ↑28 sie 2024, 22:44 Wziął się za odrabianie strat Rubliow, ale chyba nie ma podstaw, żeby posądzać go o kontrolowane piątki.
Andriej ma płeć żeńskąBarty pisze: ↑29 sie 2024, 8:50Przypadkiem się dzisiaj kapnąłem, że to ten sam ziomek, który wyrzucił Rubleva z pierwszej rundy Wimbledonu. Będą z niego ludzie! (istnieje forma żenśka od ludzie?)no-handed backhand pisze: ↑29 sie 2024, 4:55
Mocno wyglądał The Commander w pokazówce, a jednak zagiął go Comesana. Wyrasta na małego all-roundera Argentyńczyk.
Przynajmnie normalnych ludzi ma w drabince Djokovic (Popyrin w III, Shelton/Tiafoł w IV), nie to, co na Wimbledonie. Tak że może nie będzie szlema/finału z gwiazdką.no-handed backhand pisze: ↑29 sie 2024, 9:26 Przyjrzałem się Popyrinowi i widzę, że w swoim zwycięskim runie z Cincinnati ograł Machaca, Sheltona, Kordę, Hurkacza, Dimitrowa i Rubliowa. Oni wszyscy dalej są w tym turnieju, niektórzy nawet w trzeciej rundzie.![]()
Robi wrażenie, ale wszyscy wiemy, ile to znaczy na tle jego pojedynku z Djoko, a raczej ile nie znaczy.
https://www.facebook.com/MaksKasnikowsk ... embed_postMaks Kaśnikowski podsumował występ w US Open. "Na zawsze wyjątkowy turniej"
W Kanadzie.no-handed backhand pisze: ↑29 sie 2024, 9:26 Przyjrzałem się Popyrinowi i widzę, że w swoim zwycięskim runie z Cincinnati ograł Machaca, Sheltona, Kordę, Hurkacza, Dimitrowa i Rubliowa. Oni wszyscy dalej są w tym turnieju, niektórzy nawet w trzeciej rundzie.![]()
Robi wrażenie, ale wszyscy wiemy, ile to znaczy na tle jego pojedynku z Djoko, a raczej ile nie znaczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert i 8 gości