A tak, racja, zapomniałem o nim.DUN I LOVE pisze: ↑04 wrz 2024, 8:28I Daniła mimo wszystko.
Jedyny szlem w którym 40-15 miało miejsce dwukrotnie.
A tak, racja, zapomniałem o nim.DUN I LOVE pisze: ↑04 wrz 2024, 8:28I Daniła mimo wszystko.
Jedyny szlem w którym 40-15 miało miejsce dwukrotnie.
Byłem pewny, że się odniesiesz w swoim toksycznym stylu, szkodniku.
Można ograniczyć wrzucanie tego Pazia jedynie do zawodniczego? 542 strony jednego wątku chyba już wystarczą?
No i z tych co zostali jeszcze plus dla Tiafoe, że on jednak tego słabszego Nadala potrafił z US Open spakować.
Kolejny raz w historii potrzebni byli amerykańscy boys, żeby dać odpór prusackiej nawale.DUN I LOVE pisze: ↑04 wrz 2024, 7:57 Dobrze grał Harry, solidniejsze podstawy ma jego tenis imo i chyba będzie faworytem do finału. Być może to jest ten szlem na który czekał całe życie.
@DUN I LOVEKiefer pisze: ↑04 wrz 2024, 8:33A tak, racja, zapomniałem o nim.
Jedyny szlem w którym 40-15 miało miejsce dwukrotnie.![]()
To samo, miałem włączony TV, ale jednocześnie słuchałem muzyki i przeglądałem internety, a jak zerkałem na mecz to nudzili mnie naprawdę strasznie, kładąc się spać w połowie 4 seta tak naprawdę w ogóle mnie nie interesowało, jakim wynikiem zakończy się to spotkanie i choć jeszcze chwilę nie spałem to nawet nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić na flashscore jak się ma sytuacja i dopiero dziś rano to zrobiłem.DUN I LOVE pisze: ↑04 wrz 2024, 9:13 Pytałeś wczoraj @Robertinho, czy nie oglądam Saszy. Przemęczyłem się przez pierwszego seta (klepanie po krosie bh albo przez środek kortu to nie jest mój tenis) i wyłączyłem, głównie z powodów wymienionych poniżej. Wróciłem na drugą połowę czwartego seta i w sumie drugi raz zobaczyłem to samo.
Użytkownicy przeglądający to forum: hokej, Majestic-12 [Bot] i 6 gości