Nie ukrywam chciałbym to zobaczyć.
Trochę trolluję, aczkolwiek pewnie byłoby jeszcze miłej, jakby panowie dołączyli do Barcelony dekadę temu, albo chociaż pół. Jednak de facto bankructwo klubu przed powrotem Laporty i odejście Messiego sprawiły, że dużo prościej się załapać.DUN I LOVE pisze: ↑24 wrz 2024, 19:36 Wiadomo, ale mimo wszystko za dzieciaka to mogliśmy tylko pomarzyć.
Fajny materiał naf ilm, który jest o nim kręcony właśnie.Robertinho pisze: ↑25 wrz 2024, 9:34Niemniej po pierwsze to dalej ogromny prestiż, po drugie sam powrót Wojtka to duża sprawa, po trzecie naprawdę mało kto w całej historii piłki będzie mógł powiedzieć: wznowiłem karierę, bo zgłosiła się Barcelona.
Kto powiedział, że Szczęsny na 100 % pogra tylko rok ? Jak by dobrze pobronił, a Mats (czego mu oczywiście nie życzę) nie doszedłby całkowicie do siebie to wszystko jest możliwe.DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2024, 9:37
Pewnie, gdyby Mats się rozwalił w lipcu podczas presezonu, to Wojtek by nie ogłaszał zawieszenia butów na kołku.
Ale ja coś takiego napisałem?Kamileki pisze: ↑25 wrz 2024, 9:41Kto powiedział, że Szczęsny na 100 % pogra tylko rok ? Jak by dobrze pobronił, a Mats (czego mu oczywiście nie życzę) nie doszedłby całkowicie do siebie to wszystko jest możliwe.DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2024, 9:37
Pewnie, gdyby Mats się rozwalił w lipcu podczas presezonu, to Wojtek by nie ogłaszał zawieszenia butów na kołku.
Nie. Czyli też jak ja uważasz, że Szczęsny może pograć np. 2 lata w Barcelonie, wrócić jeszcze do kadry i może nawet zagrać na MŚ 2026 jak się tam dostaniemy ?DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2024, 9:41Ale ja coś takiego napisałem?Kamileki pisze: ↑25 wrz 2024, 9:41Kto powiedział, że Szczęsny na 100 % pogra tylko rok ? Jak by dobrze pobronił, a Mats (czego mu oczywiście nie życzę) nie doszedłby całkowicie do siebie to wszystko jest możliwe.DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2024, 9:37
Może tak być, lepiej w sumie popykać towarzysko w tenisa z Novakiem niż męczyć się w kadrze.DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2024, 9:51 @Kamileki, pytanie czy nie zamknął definitywnie drzwi w kadrze i w przerwach na jej mecze będzie sobie latał do Marbelli.
Przed karnymi z Walią się schował na 5 minut. Probierz powiedział, że wszystko było uzgodnione.
Powiem tak, niech on tę umowę podpisze, a potem się pomyślnie wdroży, można będzie zacząć spekulować.Kamileki pisze: ↑25 wrz 2024, 9:41Kto powiedział, że Szczęsny na 100 % pogra tylko rok ? Jak by dobrze pobronił, a Mats (czego mu oczywiście nie życzę) nie doszedłby całkowicie do siebie to wszystko jest możliwe.DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2024, 9:37
Włodar potwierdza w Meczykach, że Wojtek ma na stole ofertę rocznego kontraktu od Barcelony. Rozważa ją, nie ma jeszcze żadnych decyzji ze strony Polaka.Robertinho pisze: ↑25 wrz 2024, 11:22Powiem tak, niech on tę umowę podpisze, a potem się pomyślnie wdroży, można będzie zacząć spekulować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Nando i 3 gości