Ostro walczy Denis widzę. Nie pamiętałem nawet, że Ymer ma ciągle bana.

Ostro walczy Denis widzę. Nie pamiętałem nawet, że Ymer ma ciągle bana.
Jacuszyn pisze: ↑28 lis 2024, 17:36W piłce nożnej też. Pewien Argentyńczyk przyjmuje hormon wzrostu przez lata i nic mu nie zrobili. Nie ma sprawiedliwości.DUN I LOVE pisze: ↑28 lis 2024, 16:44 Sami chorzy i nieogarniający rzeczywistości sięgają po najwyższe laury w tenisie, na to wychodzi.
Komu i na jakiej podstawie ma cokolwiek wytaczać?
Do końca nigdy się w takich sprawach nie jest niewinnym. Sportowiec w myśl przepisów odpowiada za to co ma w organizmie, nie jakiś tam koncern.
Będąc profesjonalnym sportowcem nie sięga się po nic bez konsultacji z lekarzem. Śledzenie kolarstwa mnie mocno wyczuliło na tym punkcie.Kiefer pisze: ↑29 lis 2024, 7:42 Przecież ją uniewinnili, więc w jakim sensie ponosi winę? Oczywiście sprawa nie dotyczy koncernu farmaceutycznego, bo substancja znalazła się w jej organiźmie, więc to ona na czas rozwiązania sprawy ma cichego bana. Tutaj zgadzam się z @DUN I LOVE, że ten miesiąc kary w tym okresie to żadna dla niej kara, ale jak dowiodła w czym znalazła się owa substancja, a na ulotce nie ma o tym żadnej informacji, to ja naprawdę nie wiem jaką ona ponosi tutaj winę, po prostu pech i tyle. Nie analizowałem tego, jedynie pobieżne informacje, jak wyjdzie coś więcej to może zmienię zdanie. Sprawa z Jamnikiem jednak jest bardziej zawiła, on przede wszystkim był pozytywny 2-krotnie i wiadomo było, co owa maść zawiera.
A to w styczniu, odbywa się jakiś międzynarodowy dzień/tydzień/miesiąc służby więziennej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości