Chyba się grać nie chciało przed AO.
@Robertinho, chyba ma problem z zajściem w ciążę, leczy się, więc postanowiła zostać jeszcze rok w tourze.
Chyba się grać nie chciało przed AO.
To wiem, ale sądziłem, że się skupia na tym aspekcie życia.DUN I LOVE pisze: ↑05 sty 2025, 9:46Chyba się grać nie chciało przed AO.
@Robertinho, chyba ma problem z zajściem w ciążę, leczy się, więc postanowiła zostać jeszcze rok w tourze.
Ty naprawdę czytasz te wymiociny.Kiefer pisze: ↑11 sty 2025, 10:24 No ma charakterek, ale że trochę brakuje pieprzu tym rozgrywkom to nie ma co narzekać, że jest ktoś taki. No i porównanie z Kyrgiosem to mocno na siłę, Kyrgios od dłuższego czasu nie jest nawet tenisistą, a przy okazji tylko idiotą. No i w ogóle mam wrażenie, że to już któryś artykuł o Collins, ile można wałkować ten temat i żyć tym, że zmieniał zdjęcie profilowe na Insta![]()
Kwintesencja polskiego "dziennikarstwa sportowego" i kultu raszyniary. Skoro różne Celty i inne osoby ze środowiska sieją hejt, warto spisywać czyny i rozmowy.
Pozdrawiamy zachrypniętego filantropa i uśmiechniętą polskie.Robertinho pisze: ↑11 sty 2025, 12:25Kwintesencja polskiego "dziennikarstwa sportowego" i kultu raszyniary. Skoro różne Celty i inne osoby ze środowiska sieją hejt, warto spisywać czyny i rozmowy.
Ciekawe czy kiedy Collins ostrzyma groźby śmierci, podniosą się głosy, żeby zamknąć szczujące na nią portale, jak myślicie?![]()
Problem jest w POlskich mediach, które szczują na ewidentnie mającą problemy z emocjami i swoim życiem Collins. Zachowuje się dziwnie/głupio Amerykanka, każdy to widzi. Po co nakręcać spiralę hejtu? Mówimy o ogólnopolskich mediach, a nie marudzeniu na małym, niszowym forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości