Australian Open 2025
Re: Australian Open 2025
Brawo Novak, jeszcze 7.
MTT World Tour (Highest rank #1, career 2009 - 2024):
MTT Challenger Tour:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
Spoiler:
W:
Gdzie on tam krzywo stanął? Coś sobie naciągnął, tak?
Tytuły (4): 2023: Doha; 2017: Chennai, Queens Club; 2012: Memphis
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
W-UE:
1 set/2 set/3 set:
: 13-13/13-7/9-11
: 3-10/11-11/11-4
1 set/2 set/3 set:
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
20 asów.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Osłabiająca jest ta gapowatość i chwiejność Alcaraza. A wydaje mi się, że coś o tym, bo niejedną kortową "drzemkę" Federera udało mi się zobaczyć ![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Ja wiem, że to GOAT i to na swojej ziemi, ale spora plama na honorze zaczyna się tu robić.
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Ja wiem, że to GOAT i to na swojej ziemi, ale spora plama na honorze zaczyna się tu robić.
Już ma dość jurny młodzieniec.
Jak oni chcieli przez lata seriami wygrywać Szlemy z BIG3 skoro oni nie potrafili na wysokim poziomie trzech setów ugrać. Nic dziwnego, że panowie nawet ze słabszą grą ich ogrywali.
Novak jest GOAT-em ale jak on z tego tytuł zrobi to będzie po pierwsze wybitne osiągnięcie ale po drugie wstyd dla młodzieży, że nie potrafią ograć gościa w wieku 37 lat.
Ten trzeci set to był must win dla Alcaraza, żeby tu jeszcze powalczyć. Nie ma bata, że to ugra z taką grą przy 1-2 w setach.
Novak jest GOAT-em ale jak on z tego tytuł zrobi to będzie po pierwsze wybitne osiągnięcie ale po drugie wstyd dla młodzieży, że nie potrafią ograć gościa w wieku 37 lat.
Ten trzeci set to był must win dla Alcaraza, żeby tu jeszcze powalczyć. Nie ma bata, że to ugra z taką grą przy 1-2 w setach.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2025, 14:04 przez Jacuszyn, łącznie zmieniany 1 raz.
MTT Challenger Tour:
W:
Spoiler:
W:
- DUN I LOVE
- Administrator
Chyba odwrotnie, mój kolego stomatologu z Koszalina.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
16 asów.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- Robertinho
Gadaliśmy z @DUN I LOVE o Alcarazie w Australii ostatnio i w sumie zaskoczył mnie stwierdzeniem, że może być problem, żeby tu w ogóle kiedyś wygrać. Ale na razie wszystko się zgadza, nie zagrał tu dobrego meczu całą karierę Hiszpan, w tym turnieju też było słabo, poza amatorem Nishioką. Z GOATem na szczęście nie mogę oglądać, ale nadrobię.
Natomiast przed meczem predyktor ES pokazał ponoć 54% na wygraną Serba i to są realne liczby, a nie brane z palca kursy buków. Djokovic nic nie gra od IO, ale Carlitos poza jednym turniejem też nic nie gra. A kiedy forma jest w budowie, ujawniają się wszystkie braki i słabości Hiszpana. Również te które opisujesz, aczkolwiek mam na ten temat trochę inne zdanie, ale nie będę podpowiadać krytykom Hiszpana, bo i tak jeśli nie wyciągnie tego meczu, rozpęta się tu piekło.
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Ostatnio zmieniony 21 sty 2025, 14:09 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Potężny ten Novak od II seta tak szczerze mówiąc jak na swoje standardy z ostatnich kilkunastu miesięcy, rzeźba przednia. Oczywiście na tle żałosnego Alcaraza.
- Robertinho
Nieźle wyglądał z Czechami GOAT, oczywiście wszyscy to zlekceważyli na zasadzie "posrali się", ale sam byłem w lekkim szoku, jak pomykał i kontrował. No nic, wielki białySasza uratuje świat, prawda @DUN I LOVE? Prawda?!
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Tomcio Pauluch dzisiaj dwóch setów nie wyserwował z tego co widziałem, mniej więcej takie ma szanse Zverev z GOAT-em.
Ale teraz pograł No1e, ośmieszony młody chyba już na deskach.
Nawet Nadal w 2011 tak nie był ruchany jak dziś jest Alcaraz od 2 seta.
Sporo czasu na to ma IMO. Nadal był starszy gdy swoją pierwszą Australię wygrywał a rok wcześniej został ośmieszony przez Tsongę. Wszystko przed Carlosem ale zdrowie musi dopisywac.Robertinho pisze: ↑21 sty 2025, 14:07Gadaliśmy z @DUN I LOVE o Alcarazie w Australii ostatnio i w sumie zaskoczył mnie stwierdzeniem, że może być problem, żeby tu w ogóle kiedyś wygrać. Ale na razie wszystko się zgadza, nie zagrał tu dobrego meczu całą karierę Hiszpan, w tym turnieju też było słabo, poza amatorem Nishioką. Z GOATem na szczęście nie mogę oglądać, ale nadrobię.
MTT Challenger Tour:
W:
Spoiler:
W: