Pewnie, że nic. Bilans 20-4 wyglądał by zupełnie inaczej, niż 21-3Robertinho pisze:No faktycznie, pamiętałem SlamRoda, ale pomyliłem piłki.Dramatyczny był to mecz swoją drogą, Dawid jest zdania, że nic by się nie stało złego, jakby Rod to wygrał.

Pewnie, że nic. Bilans 20-4 wyglądał by zupełnie inaczej, niż 21-3Robertinho pisze:No faktycznie, pamiętałem SlamRoda, ale pomyliłem piłki.Dramatyczny był to mecz swoją drogą, Dawid jest zdania, że nic by się nie stało złego, jakby Rod to wygrał.
W części 3, za rok.DUN I LOVE pisze:Mógłbyś to rozwinąć?
Proste. Powspominaliśmy sobie dzisiaj stare czasy, a kulminacją był skrót meczu Roddicka z Hewittem z 2001 roku z USO. Dziś zachwycamy "wiecznie młodymi" Dimitrowem i Tomiciem, ale kim oni są przy tak żywiołowych i dynamicznych 19, 20-latkach jakimi wtedy byli Andy i Lleyton?Bizon pisze:Dramatyczny był to mecz swoją drogą, Dawid jest zdania, że nic by się nie stało złego, jakby Rod to wygrał.
Nie za chwilę, bo nawet jak przegra z Rafą, to będzie 76-76. Do Rotterdamu ponad miesiąc jeszcze.Robertinho pisze:Tak jak mówiliśmy, jakim cudem Szlemy ma wygrywać facet, który przed chwila miał ujemny bilans i za chwilę znowu może mieć.
Gramy!Australian Open 2014 - 102. edycja wielkoszlemowego turnieju tenisowego "Down Under", który zainicjowano w 1905 roku.
Zaczęła się 46. edycja pod szyldem Australian Open (wcześniej jako "Australian Championships"), łącznie 184. edycja turnieju wielkoszlemowego Ery Open.
Melbourne Park jest gospodarzem turnieju po raz 27. Tenisiści i tenisistki rywalizują tutaj od 1988 roku, kiedy obiekt ten był znany pod nazwą Flinders Park.
I bardzo dobrze. Może chociaż on mi poprawi humor.Mateuszz91 pisze:Ferrer póki co fatalnie, błąd za błędem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon, Bombardiero, DUN I LOVE, hokej, jarosword20, Kiefer, Rroggerr, Saboteur i 16 gości