Pogarda dla kolejnych pokoleń to znak firmowy mtenis dziś. Nie ma powodu, żeby ktokolwiek buczał.

Pogarda dla kolejnych pokoleń to znak firmowy mtenis dziś. Nie ma powodu, żeby ktokolwiek buczał.
No i trzeba jasno powiedzieć, że finał zapowiada się na konkretną mękę dla oczu.Robertinho pisze: ↑24 sty 2025, 11:06Sinner jest obecnie znośny w odbiorze w dwóch przypadkach: gry z Alcarazem, gdzie Hiszpan narzuca tempo, doprowadza do szalonych wymian i zagrań, oraz wybijania z głowy tenisa różnym de Minaurom, kiedy to zbija sobie wygodne piłki Włoch i faktycznie efektownie to wygląda. W innych przypadkach po prostu rzeźbi, z kimś nudnym jeszcze się dokłada do nędznego obrazu, z kimś fajnym uprawia psujzabawę typową.
Trzeba przyznać, że na zimno wykorzystuje swoje szanse, można tylko pogratulować efektywności. Jednak chyba będę za Saszą tym razem, niech sobie wygra tego pierwszego szlema.Nowitzki pisze: ↑24 sty 2025, 13:05 Myślę, że przy finale w dzień Sasza miałby większe szanse (bardziej uwypuklone ewentualne problemy zdrowotne Sinnera, szybsza gra). Wolałbym się mylić, ale zanosi się na 3-1 dla Włocha. Generalnie od początku był zdecydowanym faworytem i nieuchronnie zmierza to ku takiemu rozstrzygnięciu.
"Będzie to pierwszy raz, kiedy pierwszy i drugi rozstawiony zmierzą się w finale AO od 2019 roku, kiedy grali ze sobą Nadal i Djokovic. Historia będzie tu przeciwko Zverevowi. Ostatnie 5 razy, w których zmierzyły się numery 1 i 2 w finale AO, wygrał gracz z nr 1. Ostatnim razem kiedy rozstawiony z nr 2 zawodnik wygrał z nr 1 to rok 1995, kiedy Agassi pokonał Samprasa."
Stwierdzenie, że poważni gracze kończą się obecnie na Danile w dobrym humorze to najmniej kontrowersyjna opinia tego turnieju.
Nie chcę się licytować, ale podobno w ostateczności Niemiec też potrafi bić mocno.
Z cyklu czy USA znów będzie tenisową potęgąSinner is 18-0 overall and 44-2 in sets against US players since Shanghai '23
Zgadza się i jestem dość ciekaw, jak oceniana jest ta przewaga Włocha nad resztą stawki. Biorąc od uwagę, że delikatnie mówiąc nie jest najbardziej lubianym na forum tenisistą Sasza, nasza tradycja meczowych teamów, będzie też dobrym sondażem opinii publicznej na ten temat. Zatem jedziemy!!!!DUN I LOVE pisze: ↑24 sty 2025, 15:30 Generalnie ta dominacja Sinnera od Cincy to skala prime RF i ND.
Użytkownicy przeglądający to forum: polo90 i 7 gości