Pewnie. Wyślij nr na PW.Rroggerr pisze:Kokkinakisa nie oglądnę, zresztą pewnie Kyrgiosa całego też nie. Dun, napiszesz mi wyniki jutro w południe?![]()
Szkoda, że Vesely nie dowiózł; byłbym spokojniejszy o Thiema w środę.

Pewnie. Wyślij nr na PW.Rroggerr pisze:Kokkinakisa nie oglądnę, zresztą pewnie Kyrgiosa całego też nie. Dun, napiszesz mi wyniki jutro w południe?![]()
To chyba będzie przewaga dla Zeballosa, powinien być dla niego taki klimat mniej uciążliwy. Chociaż czy to będzie miało kluczowe znaczenie, raczej nie.polo90 pisze:Współczuję Przysiężnemu. Gra o 11 a ma być 44°
Na RLA rozumiem w razie czego dach zamkną?DUN I LOVE pisze:Jeżeli faktycznie będzie tak gorąco, to raczej Panowie na kort nie wyjdą.
Ok, więc poprawiam.Robertinho pisze:Mnie interesuje Federer, a nie liczba dachów.
Na pewno ma potencjał na bycie pierwszym Bośniakiem w Top 100 (Delicia nie liczę, bo najlepszym czasie kariery reprezentował Amerykę)jaccol55 pisze:Cieszy mnie niezmiernie awans Dżumhura.
Ma chłopak spory potencjał, czas zacząć go wykorzystywać.
Tomic on tanking:"I use it sometimes as a weapon. I zone out for a few games, try to use it to my advantage to come back in. It's helped me"
@BenRothenberg
Novak Djoković - celuje w 4. z rzędu tytuł w Melbourne, co przed nim udało się tylko Royowi Emersonowi (łącznie 5 tytułów z rzędu). Nole, podobnie jak i Roger Federer, mają szansę na 5. triumf w Australian Open - więcej na tylko wspomniany Emerson.
AUSTRALIAN OPEN - najwięcej tytułów w historii:
Roy Emerson - 6 (1961, 1963-67)
Andre Agassi - 4 (1995, 2000-01, 2003)
Jack Crawford - 4 (1931-33, 1935)
Novak Djoković - 4 (2008, 2011-13)
Roger Federer - 4 (2004, 2006-07, 2010)
Ken Rosewall - 4 (1953, 1955, 1971-72)
Ja też nie zobaczę.Anula pisze:Nie uda mi się obejrzec meczu Rafy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero i 3 gości