Pantoflarz.Robertinho pisze:Nie chciałem już tego pisać, bo Anula patrzy.DUN I LOVE pisze:A czego oczekujesz od kogoś, kto zna tenis od podszewki i czuje ten sport?robpal pisze:Pani Joanna ma jedną wadę -- bezgranicznie kocha Federera

Pantoflarz.Robertinho pisze:Nie chciałem już tego pisać, bo Anula patrzy.DUN I LOVE pisze:A czego oczekujesz od kogoś, kto zna tenis od podszewki i czuje ten sport?robpal pisze:Pani Joanna ma jedną wadę -- bezgranicznie kocha Federera
Staram się iść drogą najbardziej obiecującym młodych tenisistów i komentatorów.Anula pisze: Pantoflarz.
Do tego kiepski naśladowca.Robertinho pisze:Staram się iść drogą najbardziej obiecującym młodych tenisistów i komentatorów.Anula pisze: Pantoflarz.
Nie moja wina, że świata poza Rafą nie widzisz.Anula pisze:Do tego kiepski naśladowca.Robertinho pisze:Staram się iść drogą najbardziej obiecującym młodych tenisistów i komentatorów.Anula pisze: Pantoflarz.
Przynajmniej Robpal się ujawnił.Rroggerr pisze:Chyba niepotrzebnie wspominałem o Sakowicz.
Potwierdzam, mam włączony ES2, leci akurat ręczna, a Sylwek już opowiada o wszystkim tylko nie o meczu.Mateuszz91 pisze:Sylwek to rzeczywiście fenomen na skale światową , bo cokolwiek by nie komentował to nie moge tego słuchać.
I w dodatku "w dawnych czasach" nic nie wygrywał wolejem, bo "nie musiał" - dopiero teraz, jak jest już za słaby na samą końcową, Edberg go musiał nauczyć gry przy siatce.Rroggerr pisze:A wiedzieliście, że prime Federer to nie serwował 200 km/h wzwyż, a teraz jest to pokłosie współpracy z Edbergiem?
Jak Witek kogoś poprawia, to chyba jest to warte uwagi.Mario pisze:Olejniczak też błysnął, ale nie na tyle, żeby go cytować.
Panie Domański, Wimbledon 2003 sobie przypomnieć.Jacques D. pisze:I w dodatku "w dawnych czasach" nic nie wygrywał wolejem, bo "nie musiał" - dopiero teraz, jak jest już za słaby na samą końcową, Edberg go musiał nauczyć gry przy siatce.Rroggerr pisze:A wiedzieliście, że prime Federer to nie serwował 200 km/h wzwyż, a teraz jest to pokłosie współpracy z Edbergiem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości