Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
PSV dzisiaj wtopa u siebie z Ajaxem i można powiedzieć, że mistrza Holandii znamy w marcu. 9 pkt na korzyść ekipy z Amsterdamu.
Pamiętam te czasy, jak 15 lat temu się oglądało Eredivisie w Polsat Sport z ojcem, piękne czasy były.
MTT World Tour (Highest rank #1, career 2009 - 2024):
Spoiler:
Singles W(21): Kuala Lumpur 09, Memphis 10, Eastbourne 10, World Tour Finals 10, Cincinnati 12, Auckland 14, Sydney 16, Quito 17, Buenos Aires 17, Halle 17, Umag 17, Auckland 18, Eastbourne 19, Geneva 22, Auckland 23, Washington 23, Paris 23, Miami 24, Rome 24, Mallorca 24, Cincinnati 24 Singles F(17): Metz 09, Basel 09, Johannesburg 10, Stuttgart 10, Toronto 10, Valencia 10, San Jose 11, Buenos Aires 16, Miami 17, Tokyo 17, IO Tokyo 20, Tokyo 23, Montpellier 24, Buenos Aires 24, Monte Carlo 24, Winston-Salem 24, Vienna 24
Ten Gyokeres to jest też niezły po*eb, kolejny hattrick, już 51 goli w barwach Sportingu w tym sezonie, ciekawe gdzie odejdzie, bo nie chce mi się wierzyć, żeby został w Sportingu na kolejny sezon. Oczywiście często to hurtowe strzelanie goli w średnio mocnych ligach nie ma później przełożenia na to, co napastnik prezentuje w ligach top 3 czy top 4 i za przykład może robić Darwin Nunez, który jednak nawet nie był blisko liczb Gyokeresa. Urugwajczyk odszedł z Benfici do Liverpoolu za 85 mln euro, co miało być zresztą odpowiedzią The Reds na transfer Hallanda do City, a okazał się niewypałem i po sezonie ma odejść.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2025, 23:10 przez Kiefer, łącznie zmieniany 2 razy.
Mnie też on pierwszy przychodzi do głowy, już pomijam, że w barwach Canarinhos nie pograł, bo taki Elber będąc gwiazdą Bayernu również nie, ale statystyki w Portugalii miał kosmiczne. Mimo wszystko taki Jardel dziś na pewno by miał okazję się sprawdzić w jakimś gigancie maksymalnie po dwóch sezonach z takimi liczbami w Portugalii.
Nawet tej ławki w sumie za bardzo nie było i nie mogę tego nawet zrozumieć, zwłaszcza w tym 2002, bo w sumie nie wiem, kto tam był zmiennikiem, chyba Denilson, ale to nie był stricte napastnik.