A kiedy przestaliśmy?jaccol55 pisze:Czyli co?
Po zracjonalizowaniu sytuacji, zaczynamy kibicować Nole?
Djoko 1,60 tylko, Wawa 2,20, hmmmm...
A kiedy przestaliśmy?jaccol55 pisze:Czyli co?
Po zracjonalizowaniu sytuacji, zaczynamy kibicować Nole?
Racjonalizacja prowadzi do wniosku, że Federer jest w tej chwili w najwyższej formie ze wszystkich graczy.jaccol55 pisze:Po zracjonalizowaniu sytuacji, zaczynamy kibicować Nole?
Racjonalizm w starciu z Rafą nie ma racji bytu.DUN I LOVE pisze:Racjonalizacja prowadzi do wniosku, że Federer jest w tej chwili w najwyższej formie ze wszystkich graczy.jaccol55 pisze:Po zracjonalizowaniu sytuacji, zaczynamy kibicować Nole?
Już dawno powierzyłem moje pieniądze Novakowi (po kursie 1.66).Robertinho pisze:Djoko 1,60 tylko, Wawa 2,20, hmmmm...
Wiem.jaccol55 pisze: Racjonalizm w starciu z Rafą nie ma racji bytu.
Szczególnie ten na karo równowagi.Kazik pisze:Serwis Wawy trzyma go na powierzchni w tym secie.
No nie, Wojtek to jeszcze jako takie pojęcie o trenerce ma.Robertinho pisze:Jedno jest pewne, pora by Novak dał sobie spokój z podstarzałymistręczycielamibawidamkami i alkoholikami, tylko zatrudnił kogoś poważnego jako szkoleniowca.
Napój o takich samych właściwościach jak ta czekoladka przed czwartym setem w półfinale AO 2012. Doping.sheva pisze:Cóż to za tajemniczy napój otrzymał Serb?
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty i 15 gości