Niby trochę lepiej by było, gdyby wygrał Federer, ale z drugiej strony jak Nadal zwyciężcy, to znowu nie będzie tak najgorzej, bo wejdę na MTF i do końca dnia będę miał wyśmienity humor.

Robertinho pisze:Zamaskowana opcjaMisza pisze:To Lake jest Federastą? Pierwsze słyszęRobertinho pisze:
Cóż za brawurowa autodiagnoza.niemieckafedererowska. Chce kreować kłamliwy wizerunek fana sympatycznego gracza z Manacor. To samo Sebastian. Ale naśladują nieudolnie. Prawdziwi fani Rafy mają dystans i bekę z takich napinek razem z federastami.
Wilander powiedział dziś, że ten mecz to coś więcej niż półfinał Szlema, bo to walka o miejsce na liście wszech czasów, i trudno się z tym nie zgodzić. Ale wiadomo, że obaj grając ten pojedynek nie będą myśleć o rekordach.lake pisze:Fed gra jutro o obronę swojego GOAT. Samo to wystarczy, żeby pampers był pełny. Dwie trzy akcje na styku, jedna pompa jedno vamos i sie przeleje. Dziękuje dobranoc
Pamiętam finał US Open, kiedy mieliśmy forum tylko dla nas kilku czy kilkunastu, bez fanów Federera. Nie jestem pewien, czy o to do końca nam chodziło, ale komentowało się na pewno inaczej. Bez klapek na oczach i jakoś tak entuzjastyczniej, bo atmosferę psują tu przede wszystkim właśnie kibice Rogera.lake pisze:E: w razie czego już jestem w norceNiestety meczu nie obejrze na żywo. Także jonathan komentuj, komentuj, nie musisz się wstydzić z kim wolisz oglądać i komentować
Oni i tak Cię nie będą bardziej lubić.
Jednak znowu wstawili.jonathan pisze:Advantage wrzucił tu filmik z wujkiem Tonim, który został potem jednak usunięty.
Wklejałem tekst z Marki, sprowadzili doktora i specjalną maszynęKazik pisze:Na dłoni widzę tylko plasterkiMagiczna praca hiszpańskich szamanów?
robpal pisze: Trzy - cztery, lecimy!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon i 7 gości