Co tam się wydarzyło w deciderze.

Gortat już usuwa numer telefonu Białasa.
Mental się posypał.
A finał w 2023 z Muchovą też do najłatwiejszych nie należał.
Tak, potężna Boisson jej podstawi nogęDUN I LOVE pisze: ↑05 cze 2025, 17:39 Wygląda chyba na pusty przelot ten rok. No ale 24 lata i 5 szlema to dalej mega wynik.
No a Aryna. Ciekawe czy ukoronuje super sezon ceglany tytułem czy znowu wyrżnie o krawężnik przed metą.
W tamtym roku wygrała jeszcze 4 tysięczniki. W szlemach jest na razie 5-3, więc na spokojnie. Troszkę się jeszcze musi Sabalenka nawygrywać. A przy remisie decyduje H2H (na korzyść Igi) i wygrane finały WTA. Mi nie przeszkadzają sukcesy Białorusinki. Niech się jej wiedzie. Ale póki co musi się jeszcze postarać.
Świątek nawet w kryzysie formy zaczepia się na grę o końcowy triumf na RG, więc raczej można być o nią niespokojnym.DUN I LOVE pisze: ↑05 cze 2025, 17:39 Wygląda chyba na pusty przelot ten rok. No ale 24 lata i 5 szlema to dalej mega wynik.
No a Aryna. Ciekawe czy ukoronuje super sezon ceglany tytułem czy znowu wyrżnie o krawężnik przed metą.
No nie, ale Gauff już raz to zrobiła.Fighter pisze: ↑05 cze 2025, 17:40Tak, potężna Boisson jej podstawi nogęDUN I LOVE pisze: ↑05 cze 2025, 17:39 Wygląda chyba na pusty przelot ten rok. No ale 24 lata i 5 szlema to dalej mega wynik.
No a Aryna. Ciekawe czy ukoronuje super sezon ceglany tytułem czy znowu wyrżnie o krawężnik przed metą.![]()
Trudno powiedzieć. Może być dalej stagnacja.Kiefer pisze: ↑05 cze 2025, 17:41Świątek nawet w kryzysie formy zaczepia się na grę o końcowy triumf na RG, więc raczej można być o nią niespokojnym.DUN I LOVE pisze: ↑05 cze 2025, 17:39 Wygląda chyba na pusty przelot ten rok. No ale 24 lata i 5 szlema to dalej mega wynik.
Coco w tym turnieju naprawdę nic przekonującego nie zaprezentowała do tej pory.DUN I LOVE pisze: ↑05 cze 2025, 17:41No nie, ale Gauff już raz to zrobiła.Fighter pisze: ↑05 cze 2025, 17:40Tak, potężna Boisson jej podstawi nogęDUN I LOVE pisze: ↑05 cze 2025, 17:39 Wygląda chyba na pusty przelot ten rok. No ale 24 lata i 5 szlema to dalej mega wynik.
No a Aryna. Ciekawe czy ukoronuje super sezon ceglany tytułem czy znowu wyrżnie o krawężnik przed metą.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Jacques D. i 7 gości