Jak ja nie lubię takich sytuacji w meczach.

Nagle to się pojawili wszyscy na forum.jowy pisze:Pięknie się wylała cała nazbierana frustracja na tym forum.
Najpierw to Wawrinka wybił Nadalowi tenis z głowy, a dopiero potem Rafa zaczął mieć jakieś problemy i tego się trzymajmy. Tak samo było w 1/4 AO 2010 z Murray'em, kiedy Rafa skreczował będąc już praktycznie przegranym. Wtedy zabrakło mu klasy, by dokończyć mecz, przegrać może trzeciego seta 0:6, a teraz nie chce kreczować w finale Szlema i pewnie jeszcze na coś liczy.Del Fed pisze:Cóż, teraz jak Wawrinka wygra ten mecz to większość o I secie i początku drugiego w wykonaniu Stanislasa i tak zapomni. Wawrinka się zdekoncentrował, a powinien uważać do 0:5 40:0.
Tak i wyrośnie mu trzecia ręka i druga głowaAdvantage pisze:Wcale mnie nie zdziwi sytuacja, w której Nadal nagle się odrodzi w cudowny sposób.
Wyrośnie mu przeciwnoga.Bizon pisze:Tak i wyrośnie mu trzecia ręka i druga głowa![]()
Nadalowi tenis z głowy wybił się po meczu z Monfilsem. Jakie są przyczyny? Nie wiem.jonathan pisze: Najpierw to Wawrinka wybił Nadalowi tenis z głowy, a dopiero potem Rafa zaczął mieć jakieś problemy i tego się trzymajmy.
Powiedział fan tenisisty, który kreczował już chyba na każdym korcie światajonathan pisze:Najpierw to Wawrinka wybił Nadalowi tenis z głowy, a dopiero potem Rafa zaczął mieć jakieś problemy i tego się trzymajmy. Tak samo było w 1/4 AO 2010 z Murray'em, kiedy Rafa skreczował będąc już praktycznie przegranym. Wtedy zabrakło mu klasy, by dokończyć mecz, przegrać może trzeciego seta 0:6, a teraz nie chce kreczować w finale Szlema i pewnie jeszcze na coś liczy.Del Fed pisze:Cóż, teraz jak Wawrinka wygra ten mecz to większość o I secie i początku drugiego w wykonaniu Stanislasa i tak zapomni. Wawrinka się zdekoncentrował, a powinien uważać do 0:5 40:0.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości