Prawie tak dobrze jak Twoja ulubiona tenisistka.DUN I LOVE pisze:Dobrze czytam grę.robpal pisze:Dokładnie na taki odzew liczyłem

Prawie tak dobrze jak Twoja ulubiona tenisistka.DUN I LOVE pisze:Dobrze czytam grę.robpal pisze:Dokładnie na taki odzew liczyłem
Na tle Nadala, jaka konkurencja by nie była i tak będzie żałosnaDUN I LOVE pisze:Konkurencja żałosna - od kilku miesięcy usilnie forsujemy tę tezę.Bizon pisze:Na szczęście zasada ta nie dotyczy Nadala, który wypadł na siedem i z miejsca pozamiatał konkurencje rozgrywając być może najlepszy sezon w karierze. To tylko podkreśla jak wielkim mistrzem jest
Bautista dowiezie?
Oczywiście w tym samym momencie Berdych odłamuje.Robertinho pisze:Ano, również mnie to zdziwiło, żałuję tylko, że nie obstawiłem w drugą stronę....Bizon pisze:Ciekawie widzę teraz robi się w meczu Berdysia. Bautista-Agut wygrał drugiego seta 6:2 i będziemy mieć decidera. Niebezpieczny ten Bautista, potrafi być upierdliwy dla faworytów. Wiedziałem, że kursy na Czecha w okolicach 1.10-1.12 to jakiż żart.
Granie z piętnem mistrza WS nie jest łatwą sprawą. Oczekiwania są ogromne i dodatkowa presja do udźwignięcia. Interesuje mnie, jak sobie Staś z tym poradzi.jonathan pisze:Też jestem ciekawy, bo Wawrinka po AO bardziej przypominał mi celebrytę niż tenisistę. Dopiero teraz w Indian Wells zobaczyłem go na korcie z rakietą, a w międzyczasie były jakaś kontuzja, sesje zdjęciowe, udziały w programach telewizyjnych i zwiedzenie Hollywood. Nie widziałem meczu Stana z Karloviciem, ale już widziałem występ Szwajcara w roli wielkoszlemowego mistrza - w Pucharze Davisa w lutym. Kto chce, może już wybiegać w przyszłość do ćwierćfinału z Federerem.Anula pisze:Jestem bardzo ciekawa występu Stasia w tym turnieju.
Przejrzałem jego wyniki (najwyżej #48, 37-41 w meczach). Blado, oby było lepiej.Mario pisze:Już od jakiegoś czasu powtarzam, że jego marsz w górę jest tylko kwestią czasu.
Dla obydwu panów ( Griszy i Erniego) to spora szansa na ugranie większego skalpu. Oczywiście dla Marina też. Lepszego układu może już nie byc.jonathan pisze:W tej dolnej połówce poza Djokoviciem nie ma największych nazwisk, ale są za to Dimitrov, Cilić i Gulbis, którzy ostatnio błyszczeli. Niezłą marszrutę po sukcesie w Acapulco i porażce Berdycha wydaje się mieć Bułgar. W trzeciej rundzie może jednak ponownie dojść do jego meczu z Gulbisem. ....
Nie śledzę go zbyt dokładnie (nawet go nie lubię, za to co zrobił 2x z Nico w Rennes przed laty), ale trochę pechowo losuje. Stawiam, że do US Open przystąpi już jako rozstawiony.DUN I LOVE pisze:Przejrzałem jego wyniki (najwyżej #48, 37-41 w meczach). Blado, oby było lepiej.Mario pisze:Już od jakiegoś czasu powtarzam, że jego marsz w górę jest tylko kwestią czasu.
Albo wręcz przeciwnie - pojawiać się będzie częściej.Anula pisze:Oczywiście dla Marina też. Lepszego układu może już nie byc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość