Advantage pisze:Już tylko dziewięć.

Bo zazwyczaj przynoszę mu pecha.Robertinho pisze:Aniu, przecież Ty Rafie nigdy z takim zapałem na forum nie kibicowałaś.
Nic dziwnego. Jej styl gry polega przede wszystkim na bieganiu, kiedyś musiały pojawić się problemy, bo ile tak możnaAdvantage pisze:Widzę, że kolano ją boli. To nie jest pierwszy raz, coraz badziej kontuzjogenna z niej dziewczyna.
Skąd wiesz czy jestem trzeźwy?Robertinho pisze:Dowcip na poziomie po trzech piwach, Dawidzie.
Jak Serena.DUN I LOVE pisze:Zdrowa Isia nie przegrywa meczów.
No właśnie. Na trzeźwo meczów AR nie da się oglądać.DUN I LOVE pisze:Skąd wiesz czy jestem trzeźwy?Robertinho pisze:Dowcip na poziomie po trzech piwach, Dawidzie.
Bo dziś nie Rafole, nie ma powodu się znieczulać.DUN I LOVE pisze:Skąd wiesz czy jestem trzeźwy?Robertinho pisze:Dowcip na poziomie po trzech piwach, Dawidzie.
Owszem, ale nie uważasz, że Radwa jednak więcej biega niż przeciętna tenisistka i to od dobrych kilku lat, i gra prawie najwięcej meczów w sezonie z czołówki. Niestety nie ma alternatywy dla swojego tenisa, to i się to musi odbić.Robertinho pisze:Idąc tym tropem 90% grających w tenisa powinno już ledwo chodzić, a piłkarze to w ogóle.Równie dobrze mogła skręcić nogę idąc na kolację...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Kiefer i 3 gości