To typuj, ktoś ci broni?Filippo pisze:hahanie ma, to jak zmienić deadline na taki, który już minął. zachowaj twarz i daj wytypować reszcie.Ostatnio zmieniony 22 mar 2014, 16:38 przez Martinek, łącznie zmieniany 1 raz
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
To typuj, ktoś ci broni?Filippo pisze:hahanie ma, to jak zmienić deadline na taki, który już minął. zachowaj twarz i daj wytypować reszcie.Ostatnio zmieniony 22 mar 2014, 16:38 przez Martinek, łącznie zmieniany 1 raz
Nie chodziło mi o Ciebie, tylko o moje gapiostwo, które już po raz n-ty dało o sobie znaćMartinek pisze: Z mojej strony mogę tylko przeprosić, możesz typować jako ALT w następnej rundzie. Sorry.
Ciesz się, że ja tego nie prowadzę, bo u mnie choćby minuta po czasie, to nie liczę, ale Martinek może spojrzy przychylniejszym okiemrobpal pisze:Po czasie, wiem, ale jeszcze nie zaczęli grać...
Jeszcze raz użyjesz wulgaryzmu i zaczniesz zdanie z małej litery, to nie uświadczymy już ani jednego Twojego wpisu ani w tym temacie, ani w jakimkolwiek innym na tym forum.Filippo pisze:no ku**a xD robpal, może dostaniesz w/o ^^
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości