Błagam, takim cieniasom złamanego centa nie proponuję.Advantage pisze: Nie mogłem się oprzeć oferowanym przez Ciebie petrodolarom. Wynik znakomicie przedstawia moje zaangażowanie w ten mecz.
Mogę Ci odpalić bilet na mój kolejny mecz, nic więcej.
Błagam, takim cieniasom złamanego centa nie proponuję.Advantage pisze: Nie mogłem się oprzeć oferowanym przez Ciebie petrodolarom. Wynik znakomicie przedstawia moje zaangażowanie w ten mecz.
Takie czasy.DUN I LOVE pisze:Jak to jest, że najbardziej wyszczekani są gracze bez żadnych osiągnięć?
W inny sposób nie wygrałbyś ze mną nawet seta.robpal pisze:Błagam, takim cieniasom złamanego centa nie proponuję.
Lepiej nie. Wolę nie być świadkiem tego, jak kolejny rywal oddaje Ci mecz za darmo.robpal pisze:Mogę Ci odpalić bilet na mój kolejny mecz, nic więcej.
Kolejny ekspert w urabianiu rywali. Robpal, czuj się zagrożonyMario pisze:Fajnie, że tak mnie lubicie, ale drugi walkower z rzędu, to już przegięcie. Jutro proszę typować.
Lepiej chyba, żeby utopił Berdych niż Rafał...robpal pisze:Berdych mnie topi, a obstawiłem jak debil (czyli jak zwykle).
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość