Finał - mecz do typowania:
[1] Bob Bryan (USA)/Mike Bryan (USA) - Juan Sebastian Cabal (COL)/Robert Farah (COL)*
Typujecie do niedzieli, do godziny 16:00!
Powodzenia

Materla i inni z KSW?Pitny pisze:Faktycznie, to efekt wspólnych treningów pod okiem świetnych fachowców.
Kondycja u Cipka trenowana, w końcu mieszka ~500m ode mnie.Jacuszyn pisze:Materla i inni z KSW?Pitny pisze:Faktycznie, to efekt wspólnych treningów pod okiem świetnych fachowców.
Pozazdrościć, a niedługo KSW będzie w Szczecinie.FEDEER pisze:Kondycja u Cipka trenowana, w końcu mieszka ~500m ode mnie.Jacuszyn pisze:Materla i inni z KSW?Pitny pisze:Faktycznie, to efekt wspólnych treningów pod okiem świetnych fachowców.
Normalny gość, często go z pieskiem widujePitny pisze:Pozazdrościć, a niedługo KSW będzie w Szczecinie.FEDEER pisze: Kondycja u Cipka trenowana, w końcu mieszka ~500m ode mnie.
Chciałbym kiedyś spotkać, poprosić o autograf, zdjęcie.FEDEER pisze:Normalny gość, często go z pieskiem widujePitny pisze:Pozazdrościć, a niedługo KSW będzie w Szczecinie.FEDEER pisze: Kondycja u Cipka trenowana, w końcu mieszka ~500m ode mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 4 gości