Fed wyszarpał siłą woli mój pierwszy tytuł w MTTDUN I LOVE pisze:IW2014?

Fed wyszarpał siłą woli mój pierwszy tytuł w MTTDUN I LOVE pisze:IW2014?
A, to. Tyle już tam wygrałem, że przestało mi zależeć - dzięki temu inni mają szanse.Mario pisze:MTT miał na myśli.
Nie tu, ale dokończyć muszę, bo krew zalewa jak ktoś w taki sposób pomija US Open 2008. No, ale jak się zaczęło oglądać tenis w 2013...Mario pisze:To jest naprawdę szokujące, że przez tyle lat startów nie wygrałeś Szlema, na tyle prób wręcz powinien zdarzyć się jakiś fart. Ale tu nie o tym...
I dlatego przeraża Cię wizja petrodolarowca, który może Cię pogonić w Race?DUN I LOVE pisze:A, to. Tyle już tam wygrałem, że przestało mi zależeć - dzięki temu inni mają szanse.Mario pisze:MTT miał na myśli.
Nie tyle przeraża, co ja po prostu nie lubię jak się wszystko wali, a opisana wyżej sytuacja będzie dowodzić upadku MTT.lake pisze:I dlatego przeraża Cię wizja petrodolarowca, który może Cię pogonić w Race?
Nie no, sorry. Byłem święcie przekonany, że pierwszym Szlemem w MTT było AO 2009.DUN I LOVE pisze:Nie tu, ale dokończyć muszę, bo krew zalewa jak ktoś w taki sposób pomija US Open 2008. No, ale jak się zaczęło oglądać tenis w 2013...Mario pisze:To jest naprawdę szokujące, że przez tyle lat startów nie wygrałeś Szlema, na tyle prób wręcz powinien zdarzyć się jakiś fart. Ale tu nie o tym...
No przecież bije mu ten US Open 2008 w podpisie.Mario pisze:Nie no, sorry. Byłem święcie przekonany, że pierwszym Szlemem w MTT było AO 2009.Lake, nazwisko proszę.
Może nasłuchał się opowieści Sylwka Sikory, jak to Rafa wygrywając USO'10 serwował regularnie po 220 km/h.Mario pisze:Już włączyłem - Motylewski. Akurat po nim czegoś takiego bym się nie spodziewał. Chyba najbardziej ogarnięty komentator w Polsacie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości