Roger wygrał pierwszego seta w tym zaciętym jak dotąd meczu. Jeszcze dwa i będziemy mieli bardzo fajną parę w ostatniej szesnastce turnieju.

Z Twoich postów wnioskuję, że chyba chcesz, by szeroka czołówka, zaplecze i młodzi zawodnicy grali na miarę swoich możliwości. Ciągle na nich narzekasz, dlatego też nie wiem, co w takim razie byłoby nie tak, gdyby Gulbis pokonał Federera. Może wtedy nie byłby takim tenisowym nieudacznikiem...Del Fed pisze:Jeszcze by tego brakowało, żeby wyleciał z tym całym Ernesto.
Tak jest. Ale ktokolwiek powyżej 24 lat, nie jest już młody, nie dam się zwariować. Nie lubię Gulbisa, uważam że jest przehypowany, nierówny i ATP nie zbawi. Nie mogę sobie wyobrazić go w roli robiącego krzywdę Rafolom w Paryżu, więc nie widzę różnicy przesadnie.Advantage pisze: Z Twoich postów wnioskuję, że chyba chcesz, by szeroka czołówka, zaplecze i młodzi zawodnicy grali na miarę swoich możliwości.
CichoMario pisze: Cilic to jednak nieuleczalny przypadek jest.
Cedric Mourier.grzes430 pisze:To kto tam sędziuje?
Póki co zajmuje dziewiąte miejsce w Race.Del Fed pisze:Nie lubię Gulbisa, uważam że jest przehypowany, nierówny i ATP nie zbawi.
W końcu to najbardziej realne miejsce na wygranie kolejnego turnieju wielkoszlemowego. Trzeba wierzyć.Del Fed pisze:A na sukcesie Federera na Wimbledonie mi akurat zależy, więc lepiej żeby się ogarnął.
Fajnie, że powygrywał pare turniejów, ale pomimo chwalenia się, że może wygrać z każdym, jak ma dobry dzień i że był 2 razy lepszy od Nadala, bilanse ma jakie ma,a od czasu mentalnego ogarnięcia nie był jeszcze w SF Mastersa, a R3 na Szlemie przeszedł dopiero dzisiaj, po 1.5 roku. No i te jego porażki typu 6:2 6:3, 6:4 6:2. co to jest? I ja mam mu uwierzyć? Jakoś nie umiemAdvantage pisze:Póki co zajmuje dziewiąte miejsce w Race.
Znając "antyzdolości" do grania z dobrze serwującymi Robredo, to Isner ma niezłe opcje na awans do R4 na clayu, będąc ostatnio zdecydowanie bez formy.Mario pisze:Czyli musiał się ostro stawiać Boredo, ale czasem po prostu się nie da z tym typem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, Bizon, Bombardiero, jarosword20 i 28 gości