EDIT
Kolba 4 gem z rzędu, serwuje na seta.
To dlatego Mayer tyle gemów urwał.robpal pisze:Tytuł dla Koko, Rafa ma rozsypane plecy.
Chodzi ci o taping na plecach czy coś zostało powiedziane?robpal pisze:Tytuł dla Koko, Rafa ma rozsypane plecy.
Coś zostało powiedziane.jowy pisze: Chodzi ci o taping na plecach czy coś zostało powiedziane?
grzes430 pisze:To dlatego Mayer tyle gemów urwał.robpal pisze:Tytuł dla Koko, Rafa ma rozsypane plecy.
Mnie też dało poważnie do myślenia te 5 gemów w 2 secie.Mario pisze:Gdybym miał obstawiać, to powodem pewnie będzie 5 gemów przegranych w 2 secie.
No nieźle...Bizon pisze: Państwo Lewandowscy w reklamach zaczynają mnie już lekko denerwować
Pan Redaktor w takich sprawach jest poważny jak zawał serca. Aczkolwiek ze stówą na Ferru jeszcze bym się wstrzymał chwilę.matek20 pisze:Wy serio z tym Nadalem ?
Na Agnieszce straciłem 50 dych( i zawaliła 11 kołowy pociąg), a mimo to banan na twarzy, więc jak Rafa miałby wylecieć...Mario pisze:Dużo bardziej rozsądne byłoby postawić, że nie straci seta (pewnie nawet tiebreaka nie będzie) do finału niż marnowanie kasy na jakiegoś Ferrera.
Anderson - Monfils po trzech pięciosetówkach - cień Granollersa.Robertinho pisze:Aczkolwiek ze stówą na Ferru jeszcze bym się wstrzymał chwilę.
Ile dostałeś za transfer?Rodżer Anderłoter pisze:No nieźle...Bizon pisze: Państwo Lewandowscy w reklamach zaczynają mnie już lekko denerwować
Użytkownicy przeglądający to forum: Catherine, hokej, no-handed backhand, pascal i 14 gości