Toteż jeszcze o J Johannsonie i Sodzie pomyślałem, że wznowią na ten jeden turniej.DUN I LOVE pisze:Martwy bym ożył, gdyby ktoś na złotej tacy szlema podawał.Del Fed pisze:Rafa ozdrowieje najdalej za tydzień, coś czuję to w kościach.

Toteż jeszcze o J Johannsonie i Sodzie pomyślałem, że wznowią na ten jeden turniej.DUN I LOVE pisze:Martwy bym ożył, gdyby ktoś na złotej tacy szlema podawał.Del Fed pisze:Rafa ozdrowieje najdalej za tydzień, coś czuję to w kościach.
Albo Sampras, żeby uciec Nadalowi i zbliżyć się do Feda.Del Fed pisze: Toteż jeszcze o J Johannsonie i Sodzie pomyślałem, że wznowią na ten jeden turniej.
Lepiej Łysy niech wznowi, żeby uciec Djokowi.DUN I LOVE pisze: Albo Sampras, żeby uciec Nadalowi
Co prawda Simona nie w najwyższej formie, a Szara męczy się z własną grą, ale pare wymian było 3 razy więcej wartych niż cały mecz Dziadka z Kuracjuszem.robpal pisze: Drugi set u pań znacznie lepszy, polecam przełączyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości