Ochłoń.Ranger pisze:Tak i nie odnosiłem się w tym przypadku do przebiegu turnieju tylko do samego finału - fani Nadala mają pretensje, że "Pyszałek z Bazylei" zagra w dzisiejszym meczu o tytuł z Ferrerem ....

Panowie na korcie.
Ochłoń.Ranger pisze:Tak i nie odnosiłem się w tym przypadku do przebiegu turnieju tylko do samego finału - fani Nadala mają pretensje, że "Pyszałek z Bazylei" zagra w dzisiejszym meczu o tytuł z Ferrerem ....
Ale chyba się jeszcze nic nie stało (dopóki pewnie wygrywa swoje gemy serwisowe).kropiwnicki pisze:Przykro oglądać takiego Federera.
Uwierz mi, przez te 2 tygodnie było dużo znacznie gorszych momentów. Znaczy w Toronto widziałem tylko mecz z Tsongą, ale to wystarczy. Do tego 49 UE z Ferrerem właśnie.kropiwnicki pisze: Slajsowany return, auty.
Wiadomo, że to niebył powód do oddania meczu, wiadomo, że każdy by wykorzystał taką okazję, tylko nie każdy dobijałby tak psychicznie rywala jeszcze w taki sposób takimi reakcjami. Może bym uwierzył , że radość Nadala była spowodowana grą u siebie, gdyby nie to, że Hiszpan po każdym wygranym stykowym punkcie przy bardzo korzystnej dla siebie sytuacji w meczu z każdym przeciwnikiem tak się zachowuje.Lucas pisze: Kei był lepszy, ale nie oznacza to, że Nadal miał się podłożyć, albo kreczować, by Japończyk wygrał. Hiszpan. Ten kontakt z publicznością był pewnie dlatego, że to był home-tournament Nadala. Rafa nigdy ni jest dopingowany tak jak Roger, a tam miał publikę po swojej stronie i może zbyt mocno się tym nakręcił.
Jeśli się nie mylę to choćby i na tym forum Buzz pisał dziś o bezprecedensowym geriatric era, a wcześniej niejednokrotnie używał tego określenia. Zresztą nie mówią tu o mtenis, tylko bardziej o całej społeczności Nadalowców nawet tych, z którymi mam kontakt w życiu codziennym, a że ostatnio słyszę i widzę te głosy niemal ciągle to wezbrało mnie na walkę z wiatrakami o której mówił Mario.Anula pisze:Ochłoń.Ranger pisze:Tak i nie odnosiłem się w tym przypadku do przebiegu turnieju tylko do samego finału - fani Nadala mają pretensje, że "Pyszałek z Bazylei" zagra w dzisiejszym meczu o tytuł z Ferrerem ....Błagam!
Panowie na korcie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości