To kto mu powie, że Ferru miał piłki na bajgla?Robertinho pisze: Tylko DUN traci życie na oglądnie tego arcydzieła.. Wujek chyba nawet nie wie, że jest jakiś mecz.

To kto mu powie, że Ferru miał piłki na bajgla?Robertinho pisze: Tylko DUN traci życie na oglądnie tego arcydzieła.. Wujek chyba nawet nie wie, że jest jakiś mecz.
Już dawno temu!kropiwnicki pisze:Koniec?
Wujek wczoraj mi napisał, że idzie na melanż. Dziś przez cały dzień nie upominał się o wynik, więc pewnie NADAL wczuwa się w Beckera.Robertinho pisze:Tylko DUN traci życie na oglądnie tego arcydzieła.. Wujek chyba nawet nie wie, że jest jakiś mecz.
No popatrz, a Ty ciągle produkujesz tak samo błyskotliwe wpisy. Jeszcze jedno wyzwisko, a następny będzie po US Open.matek20 pisze:Ferrer debil serwuje ciągle w to samo miejsce............
Nie wiem jak można tak nazywać kogoś, kto stanął na drodze Rafa Slam.Robertinho pisze:No popatrz, a Ty ciągle produkujesz tak samo błyskotliwe wpisy. Jeszcze jedno wyzwisko, a następny będzie po US Open.matek20 pisze:Ferrer debil serwuje ciągle w to samo miejsce............
Przy piwku mu powiemy. Chcę zobaczyć to oburzone zdziwionie.robpal pisze:To kto mu powie, że Ferru miał piłki na bajgla?Robertinho pisze: Tylko DUN traci życie na oglądnie tego arcydzieła.. Wujek chyba nawet nie wie, że jest jakiś mecz.
Ja właśnie nie wiem, czy wytrzymam ze śmiechu coś takiego.Robertinho pisze:Przy piwku mu powiemy. Chcę zobaczyć to oburzone zdziwionie.robpal pisze:To kto mu powie, że Ferru miał piłki na bajgla?Robertinho pisze: Tylko DUN traci życie na oglądnie tego arcydzieła.. Wujek chyba nawet nie wie, że jest jakiś mecz.
2/11 vs 2/12 w tej chwili.Del Fed pisze:Epickie staty wykorzystanych break-pointów 2/11 i 2/9.
Dałeś radę w dzisiejszym meczu, wytrzymasz i to.DUN I LOVE pisze:...
Ja właśnie nie wiem, czy wytrzymam ze śmiechu coś takiego.
"Co? jak to jest możliwe w ogóle?" - to jednak może mnie przerosnąć.Anula pisze:Dałeś radę w dzisiejszym meczu, wytrzymasz i to.DUN I LOVE pisze:...
Ja właśnie nie wiem, czy wytrzymam ze śmiechu coś takiego.
robpal pisze:Ok, ja już wyłączyłem. Widzimy się w "Poziom tenisa dziś".
Na moje szczęście chyba.Robertinho pisze:Nie znasz Wujka, droga Aniu.![]()
Podrażni fanów stanem równowagi w gemie? Kilkukrotnym.Robertinho pisze:
Też sobie myślę, że Tate jeszcze może coś odwalić chcieć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 6 gości