Kogo?Rroggerr pisze:Serwis go ratował w pierwszym secie, bo gra taka sobie.

Kogo?Rroggerr pisze:Serwis go ratował w pierwszym secie, bo gra taka sobie.
Radzę zajrzeć pod poniższy link i się napatrzyć, bo być może to ostatnie godziny, kiedy RF ma dodatni bilans gier z ND.Barty pisze:Jak uważacie, Roger się postawi jutro Novakowi?
Cincy14.Rroggerr pisze:Finał Lopez-Federer byłby najstarszym finałem mastersa od ... ?
W ostatniej dekadzie na pewno.Rroggerr pisze:Ale starszy. To nie byłby najstarszy finał ever?
Nieźle grał wtedy Roger. Na tyle dobrze, że zrobił nadzieje, które następnego dnia brutalnie stłumił przeciwko Murrayowi.jonathan pisze:Ostatnim tenisistą, który pokonał Djokovicia w Chinach jest... Federer. Półfinał Szanghaju - 2010 rok.
Najstarszym finałem ATP-1000 (od 1990) było tegoroczne Cincy.DUN I LOVE pisze:Cincy14.Rroggerr pisze:Finał Lopez-Federer byłby najstarszym finałem mastersa od ... ?
Piłka od 1:48?SebastianK pisze:Kilka backhandów insideout było przedniej jakości a jeden slajsik magiczny.
Nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio, ale nawet nie kojarzę kto grał wtedy w finaleDUN I LOVE pisze:Cincy14.Rroggerr pisze:Finał Lopez-Federer byłby najstarszym finałem mastersa od ... ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości