Następnym razem muszę dobierać inne porównania.DUN I LOVE pisze: To oczywiste. Janowicz może pokonać DelPo już za 3 dni, a Rafa wygrać AO15 dopiero za 2 tygodnie z małym okładem.

Następnym razem muszę dobierać inne porównania.DUN I LOVE pisze: To oczywiste. Janowicz może pokonać DelPo już za 3 dni, a Rafa wygrać AO15 dopiero za 2 tygodnie z małym okładem.
6,0 na Miszę.Rodżer Anderłoter pisze:Jaki jest kurs na Miszę ? W końcu to 1 runda i hard. Wszystko się może zdarzyć. Drobny pieniądz nie zaszkodzi zainwestować.
Cześć.zola pisze:Witam wszystkich
No to lokuj kasę jak dojdzie do tego meczu. Zarobisz dobry procent. Rok temu Nadal wygrał, w tym roku może Federer wygrać, jednak to Nadal będzie faworytem ze względu jak zwykle na rotacje i słaby bh Feda. Twierdzenie, że jest bez szans pokazuje twoje słabe pojęcie o zawodowym sporcie.matek20 pisze:Ja nie wiem jakie trzeba mieć problemy z głową, żeby wierzyć że 34 letni Federer ma szanse wygrać z Nadalem w best of five, zwłaszcza że w szczytowej formie dostawał w szlemach od niego bęcki. Na dodatek chyba każdy wie że Nadal z meczu na mecz się rozkręca i w półfinale już będzie w najlepszym wydaniu.
Nawet z kontuzjowanym Rafą ma małe szanse. Jakby w tamtym roku w finale był Fed zamiast Wawrinki to nie zdziwiłbym się jakby Fedzior przegrał. Przecież od 3 seta Nadal już coś grał.
Bardzo ciekaw jestem tych przegranych przez będącego w szczytowej formie Federera meczów z Nadalem, podasz jakieś przykłady?matek20 pisze:Ja nie wiem jakie trzeba mieć problemy z głową, żeby wierzyć że 34 letni Federer ma szanse wygrać z Nadalem w best of five, zwłaszcza że w szczytowej formie dostawał w szlemach od niego bęcki.
Co tu dużo pisać. W wielkich szlemach Federer tylko 2 razy wygrał z Nadalem. A Rafa ? Chyba z 9 jak nie więcej.Jacques D. pisze:Bardzo ciekaw jestem tych przegranych przez będącego w szczytowej formie Federera meczów z Nadalem, podasz jakieś przykłady?matek20 pisze:Ja nie wiem jakie trzeba mieć problemy z głową, żeby wierzyć że 34 letni Federer ma szanse wygrać z Nadalem w best of five, zwłaszcza że w szczytowej formie dostawał w szlemach od niego bęcki.
"...i na lekcje polskiego zbyt chętnie nie chadzasz" - miała zapewne brzmieć kontynuacja.Rodżer Anderłoter pisze:Nawet bym z Tobą trochę potrolował, ale po Twoich postach mam nieodparte wrażenie, że masz z 12 lat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości