Ymer podobno z Soedą, idzie wygrać. Takie czasy, że nadzieją Szwedów jest czarnoskóry pusher z Etiopii.

Ja tam jestem konkretnie zlany. Wszyscy bez formy, Cilic i Nishikori oczywiście musieli odpalić kiedy nie było to do niczego potrzebne, generalnie jeśli Nadal będzie grał cokolwiek, to znikąd ratunku.Rroggerr pisze:Chyba dyskusja zmierza w tym kierunku, że Federaści chętnie by się ponapinali, ale nie za bardzo jest jak, pozostaje jinxowanie.
Nieodpowiedzialny jest Del Potro i jego sztab... Po co wracał jak dalej jest kontuzjowany? Wszystko zmierza w kierunku zakończenia kariery przez Argentyńczyka.The debut of Argentine Juan Martin Del Potro at the US Open Tennis Australia, next Tuesday against Jerzy Janowicz, is in doubt because today left the training after suffering severe pain in his left wrist, the same that operated the last year and I leave off the track for 321 days. The Tandil, 338 in the ATP rankings, was training in the field 26 of the Melbourne Park with Uruguayan Pablo Cuevas when after 20 minutes of practice he asked his colleague to lower the intensity of his shots to his backhand and then straight left training saying "enough".
Franco Davin, coach Del Potro, added more questions about participation in the Australian Open tandilense expressing "Today we do not know if we play. Anything can happen. Juan Martin could not hit the backhand" appropriated the DPA.
Oczywiście po ostatnich doniesieniach z obozu Delpo może być różnie. Ale jeśli wyjdzie w wersji z Sydney to jak dla mnie jest faworytem tego spotkania. Bo gdyby było tak jak piszesz, to już ze Stachowskim Argentyńczyk pewnie by poleciał.Robertinho pisze:Co do Janowicza, to serwowanie przez cały mecz do bh rywala nawet jego nie powinno przerosnąć.
http://event.ausopen.com/special-eventsKids Tennis Day presented by Nickelodeon
Nickelodeon’s Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob SquarePants and Dora the Explorer will join the world’s best players and entertainers in serving up a whole lot of family fun!Spoiler:
Bring the kids down to Melbourne Park on the Saturday before Australian Open 2015 (17 January) and they will have more chances than ever to have a hit and get “court up”. And of course Nickelodeon will be bringing more SLIME than you can poke a racquet at! There will be more exciting updates closer to the event, so make sure you check back soon. Get your tickets from 8 October 2014 via ticketek.com.au.
Del Potro nie ma w tym momencie szans wygranie do 3 setów praktycznie z nikim kto utrzymuje wymiany. Ostatni wygrany mecz przez Juana przed kontuzja to właśnie mecz z Monfilsem w Rotterdamie. Przy tak ułożonej drabince liczę na 4 rundę w wykonaniu Gaela.Mario pisze:Oczywiście po ostatnich doniesieniach z obozu Delpo może być różnie. Ale jeśli wyjdzie w wersji z Sydney to jak dla mnie jest faworytem tego spotkania. Bo gdyby było tak jak piszesz, to już ze Stachowskim Argentyńczyk pewnie by poleciał.
Zresztą on baloniki z bh (albo nawet slajsy - słynny półfinał Cincy 2012 np.) zagrywał przez dużą część całkiem udanych dla niego sezonów 2012/2013, więc nawet trochę zardzewiały, niezbyt dobry pod względem fizycznym ma wszystko, żeby z tak nieregularnym i bezmyślnym grajkiem jak Polak wygrać.
Idąc dalej, obawiam się trochę JMDP w perspektywie meczu z Monfilsem. Akurat jedyny fragment jaki widziałem w jego wykonaniu pochodził z przełomu 2 i 3 seta z Fogninim, gdzie łupał całkiem znośnie i jestem w stanie sobie wyobrazić Gaela robiącego za Włocha w Melbourne (słaby procent pierwszego w tej fazie i głupie błędy - ile to razy Monf miewa takie zaćmienia). Całe szczęście, że trzeba wygrać 3 sety, bo będący podobno w dobrej formie fizycznej Francuz zawsze może Juana zabiegać. Choć i tak zwycięstwo Polaka byłoby bardzo na rękę.
http://www.tennis.com/pro-game/2015/01/ ... Lqlh38TMdA"But I want to meet also Federer, Djokovic, these guys, because I miss them when I was at home," he said. "I only speak with WhatsApp or by phone. Now I will meet the biggest players of this sport again.”
Wszystko co tylko będę w stanie obejrzeć.GRAND pisze:1 dzień i już parę ciekawych meczów do oglądnięcia. Mój rozkład na 1 dzień to obowiązkowo Tomic, Kokkinakis oraz Kyrgios. A u was jak przedstawia się plan na inaugurację AO?
http://www.ausopen.com/en_AU/scores/schedule/index.htmlFerenc pisze:A zarzuciłby ktoś dokładnym planem?
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 3 gości