Można mieć wątpliwości, czy na wspólnym zgrupowaniu z Gulbisem na pewno trenowali. Obaj zaczynają 2015 od 0-2.Rroggerr pisze:Tracę cierpliwość do Thiema.

E: Tomic: "I will not drink any more alcohol until I win a Grand Slam title"

Można mieć wątpliwości, czy na wspólnym zgrupowaniu z Gulbisem na pewno trenowali. Obaj zaczynają 2015 od 0-2.Rroggerr pisze:Tracę cierpliwość do Thiema.
Ja trochę pooglądałem i w sumie żałuję.DUN I LOVE pisze:Nic ciekawego w nocy. Tak przeglądam wyniki i nawet, gdybym miał wolne, to chyba bym spał. Podobnie jak wczoraj - bez większych zaskoczeń.
Tak, bardzo dużo podobnych opinii w sieci.Mario pisze:Nikt jeszcze nie wspominał, ale na oko korty wydają się być o wiele szybsze niż w poprzednich latach. Statystyki to potwierdzają.
To samo chciałem napisać ;/ Połową zagrań Hewitt zaprasza rywala do ataku...Mario pisze:Zaczął trafiać jak naćpany Chińczyk, inna sprawa, że gra Hewitta z roku na rok coraz bardziej prowokuje do takich zagrań. Mocy już praktycznie nie ma (nawet w porównaniu do tego co było z 2 lata temu), głębokość też nie zawsze odpowiednia. Całe szczęście, że Zhang to nie jest rywal, który będzie w stanie tak grać przez 3 sety. Przynajmniej mam taką nadzieję.
Daj numer.michal2009b pisze:Już 5-0. Lleyton chyba da radę. Panowie, mam prośbę, może ktoś mi wysłać kilka updatów z tego meczu, bo muszę wyjść zaraz? Numer dam na pw.
Być może, ale wiemy jak wygląda kibicowanie przez pryzmat buka.Mario pisze:Monfils zgubił dwa punkty przy serwisie do tb, by w decydującej rozgrywce kompletnie się posypać.
Pouille blisko swojego maksa, więc prędzej czy później Gael powinien odjechać. Dla przebiegu widowiska dobrze, że młodszy wziął pierwszego seta.
Użytkownicy przeglądający to forum: DUN I LOVE, hokej, Majestic-12 [Bot] i 10 gości