Trzyma podanie NK.
Najbardziej hipsterski byłby finał Raonic-Kyrgios.DUN I LOVE pisze:Ja za Nishikorim teraz. Tak jak głosowałem przed turniejem.
Trzyma podanie NK.
Wydaje mi się, że finał wielkoszlemowy z udziałem Kyrgiosa spokojnie zebrałby jakąś publikę.Robertinho pisze: Najbardziej hipsterski byłby finał Raonic-Kyrgios.Tylko obawiam się, że mało kto na naszym forum by go oglądał.
![]()
Jeszcze nie obejrzałem konferencji.michal2009b pisze: Dopiero wstałem i widzę, że Rafa odpadł z Berdem. Kontuzja? Choroba? Chyba nie powiecie, jakoby wygrał w straight sets ze zdrowym Nadalem.
Zdrowy był, ale bardzo daleki od optymalnej dyspozycji.michal2009b pisze:Dzień dobry wszystkim. Dopiero wstałem i widzę, że Rafa odpadł z Berdem. Kontuzja? Choroba? Chyba nie powiecie, jakoby wygrał w straight sets ze zdrowym Nadalem. Miał być jakiś kabaret coś w ten deseń. Gdzie te wasze Rafole.
Przecież jest jednym z najbardziej hejtowanych zawodników tutaj Milos.michal2009b pisze:Nie ogladalibyscie Kyrgiosa z Raonem? Podobno lubicie młodych...
Co właściwie próbujesz osiągnąćmichal2009b pisze:Nie ogladalibyscie Kyrgiosa z Raonem? Podobno lubicie młodych...
?Mario pisze:Stały trick Murraya, doświadczony grajek nie dałby się zrobić.
Zrozumieć waszą logikę. Ale Raon nie lubiany, spoko, nie wiedzialem nawet.vian pisze:Co właściwie próbujesz osiągnąćmichal2009b pisze:Nie ogladalibyscie Kyrgiosa z Raonem? Podobno lubicie młodych...?
Żeby zrozumieć naszą logikę, trzeba wnikliwie zacząć czytać wszystkie posty. Ty tego jeszcze nie zrobiłeś, bo naprawdę trudno nie odkryć, że Milos ma tu bardzo niewielu entuzjastów.michal2009b pisze:Zrozumieć waszą logikę. Ale Raon nie lubiany, spoko, nie wiedzialem nawet.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon, DUN I LOVE, Kiefer i 8 gości