Powinieneś wiedzieć, bo z tego co kojarzę, to Tobie brakuje centymetrów i jesteś tego nad wyraz świadomy.amator pisze:Wzrost tenisistów mierzony jest rano czy wieczorem?

Powinieneś wiedzieć, bo z tego co kojarzę, to Tobie brakuje centymetrów i jesteś tego nad wyraz świadomy.amator pisze:Wzrost tenisistów mierzony jest rano czy wieczorem?
Kiepsko stoję z interpunkcją i budowaniem zdań.DUN I LOVE pisze:Ostatni raz poprawiam Twój wpis. Pisz po polsku, bo czego jak czego, ale analfabetyzmu nie zdzierżę.Sikora pisze:Odczep się Wujek Toni i Mario od tego ATP,] ciekawe czy wy byście lepiej zagrali, bo tylko narzekać potraficie. Może ATP nie jest na najwyższym poziomie ale porównywanie tego do dien i wodorostów to świadczy, że to WY prezentujecie ten poziom, nie ATP.
Emu i Ty naprawdę uważasz, że źle piszesz?
Nie jest źle, bo napisałeś ponad 250 postów, a Przemek się jeszcze do Ciebie nie przyczepił.Emu pisze:Kiepsko stoję z interpunkcją i budowaniem zdań.
Dobrze pamiętam, że to ten agent co mówił, że jest niski, będąc powyżej średniej krajowej?DUN I LOVE pisze:Powinieneś wiedzieć, bo z tego co kojarzę, to Tobie brakuje centymetrów i jesteś tego nad wyraz świadomy.amator pisze:Wzrost tenisistów mierzony jest rano czy wieczorem?
W rzeczy samej.michal2009b pisze: Dobrze pamiętam, że to ten agent co mówił, że jest niski, będąc powyżej średniej krajowej?
Przyczepił...DUN I LOVE pisze:Nie jest źle, bo napisałeś ponad 250 postów, a Przemek się jeszcze do Ciebie nie przyczepił.Emu pisze:Kiepsko stoję z interpunkcją i budowaniem zdań.
Musiałem przegapić.Jacques D. pisze:Przyczepił...
Heh, też lansuje taki finał. Ale chyba Stan-Murray bym wolał. Djoko-Berdych z kolei raczej najmniej atrakcyjnie by się zapowiadał.jowy pisze:Wawrinka - Berdych... rzekłem.
Podobno raz stracił... Ale pewny nie jestem.DUN I LOVE pisze:Pierwszy gem za nami i Djoko cały czas bez straty podania w tym turnieju.
Bedene?Robertinho pisze: Podobno raz stracił... Ale pewny nie jestem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości