Najpierw Rio.robpal pisze:A poza tym Rafa gra w Buenos i jak przypadkiem wypuści jakiegoś ogórka z 4 gemów w secie, to czuję epicki trolling.
Australian Open 2015
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Australian Open 2015
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Fajnie było mierzyć się ze słabiakami, co Novak ?
- Robertinho
Słowa ranią.Barty pisze:Ja nie mogę patrzeć na to wasze narzekanie na poziom i na wszystko inne, sorry, nie może człowiek normalnie obejrzeć meczu jednocześnie czytając forum, wyprowadzam się stąd po AO na jakiś czas.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Dla mnie to fenomen. Niby każdemu się to zdarza, ale od kilku długich miesięcy turniej w turnieju niemal to samo. Spacer do 1/2, a tam męczarnie. Chyba znosi to gorzej niż przypuszczałem.Alan pisze:Fajnie było mierzyć się ze słabiakami, co Novak ?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Nie wiem zupełnie kogo w tej chwili wspierać. W przypadku wygranej Serba kompletnie zwisa mi już finałowe rozstrzygnięcie, bowiem obaj z Marejem grają w tej chwili ten sam syfiasty tenis.
Awans Wawrinki oznacza nerwy w finale, bo jednak zdecydowanie będę trzymał stronę Szwajcara w tym pojedynku, a szanse na zwycięstwo są jednak nikłe.
Awans Wawrinki oznacza nerwy w finale, bo jednak zdecydowanie będę trzymał stronę Szwajcara w tym pojedynku, a szanse na zwycięstwo są jednak nikłe.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Niezłe vanitas na centralu, sorry Barty.
Ale teraz ładnie.
Ale teraz ładnie.

- Robertinho
#zaplecze #młodzizdolniDUN I LOVE pisze:Dla mnie to fenomen. Niby każdemu się to zdarza, ale od kilku długich miesięcy turniej w turnieju niemal to samo. Spacer do 1/2, a tam męczarnie. Chyba znosi to gorzej niż przypuszczałem.Alan pisze:Fajnie było mierzyć się ze słabiakami, co Novak ?
- Robertinho
Momenty są olśniwające. Krótkie momenty.Rroggerr pisze:Niezłe vanitas na centralu, sorry Barty.
Ale teraz ładnie.
- DUN I LOVE
- Administrator
O matko...
MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
- Robertinho
- Wujek Toni
Moim zdaniem na 90% Novak w finale. Zbyt rwany jest tenis Stana i ciągle bez pierwszego serwisu.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Stan. 

http://www.sportowefakty.pl/tenis
MTT Rank -4 (High Rank -2)
W: Winston-Salem '14 Newport '14 Brisbane '14 Shanghai '13 Beijing '13 Wimbledon '12 Rome '12 Madrid '12 Basel '11 Dubai '11 Sydney '11 Kuala Lumpur '10
F: Bercy'14 AO '14 Eastbourne '12 Barcelona '12 Munich '12 Beijing '11 Bercy '09
SF: Barcelona '14 Stockholm '13 Paris-Bercy '12 Toronto '12 Vienna '11 LA '11 Valencia '10 Moscow '10 Hamburg '10 Belgrade '10 Brisbane '10
MTT Rank -4 (High Rank -2)
W: Winston-Salem '14 Newport '14 Brisbane '14 Shanghai '13 Beijing '13 Wimbledon '12 Rome '12 Madrid '12 Basel '11 Dubai '11 Sydney '11 Kuala Lumpur '10
F: Bercy'14 AO '14 Eastbourne '12 Barcelona '12 Munich '12 Beijing '11 Bercy '09
SF: Barcelona '14 Stockholm '13 Paris-Bercy '12 Toronto '12 Vienna '11 LA '11 Valencia '10 Moscow '10 Hamburg '10 Belgrade '10 Brisbane '10
9-24 i 13-39. Łacznie 3 winnery z backhandu, ani jeden Djokovicia. Królowie baseline'u. ZET. Co tu dodać.
Barty, jak oglądasz to wiesz, że trudno mieć jakąś frajdę z patrzenia na ten mecz i aż palce swędzą by wylać na klawiaturę swe żale.Barty pisze:Ja nie mogę patrzeć na to wasze narzekanie na poziom i na wszystko inne, sorry, nie może człowiek normalnie obejrzeć meczu jednocześnie czytając forum, wyprowadzam się stąd po AO na jakiś czas.
Płynie Stan.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2015, 11:56 przez Alan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robertinho
Całe szczęście, że koniec tego kwasu już blisko.
MTT career highlights (26-17):
- Robertinho
Co za żenada... Człowiek, który od dwóch lat nie ma prawa wygrywać Szlema z taką grą jutro zgarnie drugiego w przeciągu dwóch sezonów.
- Robertinho
Novak chce dorównać poziomem koledze.
Udało się.
Udało się.