Indian Wells 2015
- Robertinho
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Indian Wells 2015
Może.Robertinho pisze:Powalczy (tj > 4 gemy w którymś z setów) Tomic?
Właśnie chciałem pisać, że fajnie jest widzieć Bernarda w drabince M1000 na poziomie ćwiartek.

Brawa za walkę dla Thanasiego, ale trochę więcej napiszę w jego temacie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
- DUN I LOVE
- Administrator
Niby nie jest najgorzej, ale mogłoby być dużo lepiej - z mocnymi Kyrgiosem i DelPo.Robertinho pisze:W ogóle byłby fajny turniej, gdyby nie...

Tomic może zostać dziś pierwszym graczem w sezonie z 20 wygranymi pojedynkami na koncie.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Bernard będzie Dymitrowem-Nishikorim sezonu 2015?DUN I LOVE pisze:Niby nie jest najgorzej, ale mogłoby być dużo lepiej - z mocnymi Kyrgiosem i DelPo.Robertinho pisze:W ogóle byłby fajny turniej, gdyby nie...
Tomic może zostać dziś pierwszym graczem w sezonie z 20 wygranymi pojedynkami na koncie.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Ciężko mu będzie powtórzyć Japończyka - jednak finał WS i M1000 to sporo. Top-20 powinien jednak osiągnąć na spokoju.
Roger wygrał w nocy swój 50. mecz na kalifornijskiej pustyni. Jest pierwszym graczem, który tego dokonał. Treningi na pustyniach wokół Dubaju procentują.
Roger wygrał w nocy swój 50. mecz na kalifornijskiej pustyni. Jest pierwszym graczem, który tego dokonał. Treningi na pustyniach wokół Dubaju procentują.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Szkoda tylko, że głównie w Dubaju.DUN I LOVE pisze:Ciężko mu będzie powtórzyć Japończyka - jednak finał WS i M1000 to sporo. Top-20 powinien jednak osiągnąć na spokoju.
- DUN I LOVE
- Administrator
Robertinho pisze:Powalczy(tj > 4 gemy w którymś z setów) Tomic?
"I'm ready to play anyone," said Tomic, who admitted to suffering from distracting wisdom tooth pain in recent weeks. "I am going to go out there believing I can win."
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
- DUN I LOVE
- Administrator
Chyba nie należy do grona ludzi z nadmiarem testosteronu.Robertinho pisze:Czyżby zaczął golić zarost na twarzy?

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Tomić przez 3/4 dotychczasowej kariery tankuje większość meczów i spędza czas na balangach.
Po czym decyduje się w końcu traktować tenis odrobinę poważniej i po 3 miesiącach puka do bram Top 20.
No znakomite jest to zaplecze po prostu, ręce same składają się do oklasków.
Po czym decyduje się w końcu traktować tenis odrobinę poważniej i po 3 miesiącach puka do bram Top 20.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Puka do bram Top-30 póki co i przy jego możliwościach nie widzę w tym nic dziwnego. Bardzo mocno przepracował okres przygotowawczy i krok po kroku coś tam buduje.Wujek Toni pisze:Tomić przez 3/4 dotychczasowej kariery tankuje większość meczów i spędza czas na balangach.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Novak wszystko gra w wieczornej. Nawet nie ma go jak usmażyć. Spodziewałem się jednak, że duży John mu bardziej nabruździ.
- DUN I LOVE
- Administrator
Przyznam szczerze, że spodziewałem się, że wpis nr 1000 padnie w temacie NBA, ale i tak nie jest najgorzej.simon pisze:Novak wszystko gra w wieczornej. Nawet nie ma go jak usmażyć. Spodziewałem się jednak, że duży John mu bardziej nabruździ.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Spodziewam się, że lokalizacja wpisu nr 30 000 jest od dawna zaplanowana?DUN I LOVE pisze:Przyznam szczerze, że spodziewałem się, że wpis nr 1000 padnie w temacie NBA, ale i tak nie jest najgorzej.simon pisze:Novak wszystko gra w wieczornej. Nawet nie ma go jak usmażyć. Spodziewałem się jednak, że duży John mu bardziej nabruździ.
- DUN I LOVE
- Administrator
http://mtenis.com.pl/viewtopic.php?f=7&t=3053Robertinho pisze:Spodziewam się, że lokalizacja wpisu nr 30 000 jest od dawna zaplanowana?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
W NBA nuda, nic się nie dzieje. Nie to co w ATP.DUN I LOVE pisze:Przyznam szczerze, że spodziewałem się, że wpis nr 1000 padnie w temacie NBA, ale i tak nie jest najgorzej.simon pisze:Novak wszystko gra w wieczornej. Nawet nie ma go jak usmażyć. Spodziewałem się jednak, że duży John mu bardziej nabruździ.
Byłem przekonany, że z Tomiciem będzie jak z tą panią, toczącą od lat nierówną walkę z nadwagą, której noworocznym postanowieniem jest zrzucenie "kilku zbędnych kilogramów", ale brakuje jej dyscypliny i po tygodniu zajada troski słodyczami. No, ale mamy już drugą połowę marca, a Bernard ciągle gra w tenisa. Jeśli nie powtórka z Nishikoriego/Dimitrova, to może chociaż z Gulbisa. Podobne przypadki. Nawet się zastawiam czy nie zerwać się w nocy, żeby pooglądać trochę tej ulepszonej wersji.
- DUN I LOVE
- Administrator
Przed sezonem mówił, że jego miejsce jest w Top-20. W tej chwili wydaje się to całkiem realne.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Chyba czyta Twoje posty RafaDel Fed pisze:Nadal pokazuje dziś świetny serwis, długie piłki, co gorsza atakuje, zmiana o 250% w stosunku do wczoraj, ale już 2 razy dał się przełamać,

Jakoś średnio obawiam się Raonica (mogę jeszcze wypluć te słowa, ale trudno), niby Nadal nie gra dobrze z big serwerami, ale z Simonem fajnie podawał, a wiadomo, że będzie jeszcze mocniej skoncentrowany. Wczoraj miał 2-5, to się rozluźnił, ale jak trzeba było zamknąć spokojnie to zrobił."What happened today with my serve twice cannot happen the next day if I want to have any chance... So it will be a very tough match".
Nie lubię meczów z mocno serwującymi, ale z drugiej strony są one fajnym sprawdzianem cierpliwości i siły mentalnej, czyli dwóch mocnych stron Nadala. Może być tak, że będzie miał jeden bp na set i trzeba będzie go wykorzystać. Podobne napięcia będą też w ewentualnych tb. Taki modelowy mecz tego rodzaju to dla mnie spotkanie z Isnerm w Cinci 13. Tam wszystkie akcenty były rozłożone jak należy i podobnie należy podejść do starcia z Kanadyjczykiem.
Tymczasem Nadal i Busta zakończyli grę w deblu. Właściwie to był odpowiedni moment by odpaść, gdyby na tym poziomie trzeba było grać 2 mecze dziennie, ta gra podwójna byłaby kulą u nogi.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- DUN I LOVE
- Administrator
Ciężko o bardziej bezpłciową rozrywkę niż ćwiartki M1000 z udziałem Murrayem, kiedy ten jest wyraźnym faworytem i robi swoje.
MTT Titles/Finals
Spoiler: