Jak to co? Komentował wczoraj finał mężczyzn.Blue pisze:I co się stało z Lechem Sidorem ?

Jak to co? Komentował wczoraj finał mężczyzn.Blue pisze:I co się stało z Lechem Sidorem ?
Sorry zaczynam ich nie rozpoznawać, obaj głupoty gadająSempere pisze:Spotkanie komentował syn Tomaszewskiego.
Obyś zaczął doceniać słowa pana Bohdana jak dorośniesz, bo teraz chyba za młody jednak jesteś.Martinek pisze:Sorry zaczynam ich nie rozpoznawać, obaj głupoty gadająSempere pisze:Spotkanie komentował syn Tomaszewskiego.
Z panem Bohdanem to różnie bywa. Studio, wspominki - jak najbardziej, do tego się nadaje, na tym się świetnie zna i umie ciekawie opowiadać. Ale komentowanie spotkań i częsty słowotok zdecydowanie mi przeszkadzają, a wręcz uniemożliwiają oglądanie.Kubecki pisze: Obyś zaczął doceniać słowa pana Bohdana jak dorośniesz, bo teraz chyba za młody jednak jesteś.
Dlatego mecze z komentarzem Tomaszewskiego seniora, oglądam dopiero po wciśnięciu przycisku "mute".robpal pisze:Z panem Bohdanem to różnie bywa. Studio, wspominki - jak najbardziej, do tego się nadaje, na tym się świetnie zna i umie ciekawie opowiadać. Ale komentowanie spotkań i częsty słowotok zdecydowanie mi przeszkadzają, a wręcz uniemożliwiają oglądanie.Kubecki pisze: Obyś zaczął doceniać słowa pana Bohdana jak dorośniesz, bo teraz chyba za młody jednak jesteś.
Jak mój ojciec już nawet przyznaje od dłuższego czasu, że Bohdan mówi głupoty nie z tej ziemi, to chyba i ty powinieneś się zastanowić czy coś jest nie tak.Kubecki pisze:
Obyś zaczął doceniać słowa pana Bohdana jak dorośniesz, bo teraz chyba za młody jednak jesteś.
jowy pisze:Jak mój ojciec już nawet przyznaje od dłuższego czasu, że Bohdan mówi głupoty nie z tej ziemi, to chyba i ty powinieneś się zastanowić czy coś jest nie tak.Kubecki pisze:
Obyś zaczął doceniać słowa pana Bohdana jak dorośniesz, bo teraz chyba za młody jednak jesteś.
Niestety, komentarz tenisa na Polsacie to totalne dno. Mute jest jedynym rozwiązaniem.
Hamuj się, proszę. R.
Tak samo jak Ty dla Martinka. Proponuję prowadzić wszelkiego rodzaju dyskusje na argumenty, a nie ad persona.Kubecki pisze:Z całym szacunkiem ale Twój ojciec nie jest dla mnie żadną wyroczniąjowy pisze:Jak mój ojciec już nawet przyznaje od dłuższego czasu, że Bohdan mówi głupoty nie z tej ziemi, to chyba i ty powinieneś się zastanowić czy coś jest nie tak.Kubecki pisze:Obyś zaczął doceniać słowa pana Bohdana jak dorośniesz, bo teraz chyba za młody jednak jesteś.
Pan Bohdan zasługuje na szacunek z racji sędziwego wieku. To prawda. Również za zasługi dla polskiego tenisa. Komentatorem jest według mnie kiepskim, by nie powiedzieć bardzo kiepskim. Już nie chodzi nawet o mylenie faktów, nieznajomość istotnych rzeczy o zawodnikach, ale o irytującą stronniczość, brak obiektywizmu i pseudopsychologiczne wywody. To oczywiście moja opinia, co nie zmienia faktu, że każdy, kto lubi słuchać jego komentarzy może to robić, a każdy kto reaguje alergicznie, może wcisnąć "mute".Kubecki pisze:...... Swoją drogą chciałbym wszystkich tych krytykantów usłyszeć za mikrofonem. Zgadzam się z wypowiedzią Rangera, pan Bohdan zasługuje na szacunek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D. i 2 gości