Amunt!

Ty tak poważnie?Advantage pisze:Cristiano walczy o Pichichi, liczy się każda bramka, a tu Arbeloa utrudnia sprawę. Też bym się zdenerwował w takiej sytuacji.
Arbeloa powinien przepuścić tę piłkę. Zamiast tego wbiegł przed Crisa i celowo odebrał mu bramkę. Myślałem, że to oczywiste...Mario pisze:Ty tak poważnie?
Wtedy nikt raczej nie przypuszczał, że wpadną w aż taki dołek. Na początku stycznia byli zdecydowanymi faworytami po tytuł, tym bardziej po falstarcie Barcy w San Sebastian.Advantage pisze:DUN, tak samo spokojnie jak Real, któremu parę miesięcy temu wręczano tytuł mistrza Hiszpanii?
Widzę, że żyjesz w alternatywnej rzeczywistościAdvantage pisze:DUN, tak samo spokojnie jak Real, któremu parę miesięcy temu wręczano tytuł mistrza Hiszpanii?
Arbeloa powinien przepuścić tę piłkę. Zamiast tego wbiegł przed Crisa i celowo odebrał mu bramkę. Myślałem, że to oczywiste...Mario pisze:Ty tak poważnie?
BTW, oglądałem ten mecz w Sky Sports i komentatorzy skrytykowali Hiszpana przy tej sytuacji.
Kto zabrania? Wykropkuj i możesz błyszczeć.Emu pisze:Mam określone zdanie na temat Ronaldo, które można ująć jednym słowem ale nie będę używał wulgaryzmów.
Ja używam Stevenseagalizmu : " I'd fuck up Ronaldo ugly"Emu pisze:Mam określone zdanie na temat Ronaldo, które można ująć jednym słowem ale nie będę używał wulgaryzmów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość