Na bankietach chyba.DUN I LOVE pisze:
Tomic ma jeszcze dużo do powiedzenia.

Na bankietach chyba.DUN I LOVE pisze:
Gdybyś pisał o jakimś normalnym zawodniku to byś nie przesadzał. Ale piszesz o BP. Zawodniku, który potrafi zagrać genialnie by za chwilę popsuć kilka piłek z rzędu w sposób żenujący.DUN I LOVE pisze:Jak ktoś dochodzi do 3. rundy WS, gra u siebie i jest świeżo po zwycięstwie nad Fogninim, powinien postawić jakiś opór. Przesadzam?SebastianK pisze: A czym uzasadnione ?
Bezczapeczkowy Berdych goli takich typów lepiej niż topowy Ferrer.DUN I LOVE pisze:Jak ktoś dochodzi do 3. rundy WS, gra u siebie i jest świeżo po zwycięstwie nad Fogninim, powinien postawić jakiś opór. Przesadzam?SebastianK pisze: A czym uzasadnione ?
Na korcie. Jest jednym z najmłodszych graczy w czołówce i oczywistym jest (o ile mu się nie odwidzi), że będzie szedł w górę w kolejnych latach.jowy pisze:Na bankietach chyba.DUN I LOVE pisze:
Duża część dyscyplin opiera się na niejednostajnym poruszaniu. W tenisie masz 20 sekund (często więcej) przerwy po każdym punkcie i odpoczynek co dwa gemy.SebastianK pisze:Trzeba jednak pamiętać, że to są interwały i bieg jest sprintem. Nie ma rytmu. Same starty, hamowania i zmiany kierunku. Ja tam twierdzę, że to spory wysiłek.
Podaj przykłady indywidualnych dyscyplin, które opierają się na tego typu wysiłku.simon pisze:Duża część dyscyplin opiera się na niejednostajnym poruszaniu. W tenisie masz 20 sekund (często więcej) przerwy po każdym punkcie i odpoczynek co dwa gemy.SebastianK pisze:Trzeba jednak pamiętać, że to są interwały i bieg jest sprintem. Nie ma rytmu. Same starty, hamowania i zmiany kierunku. Ja tam twierdzę, że to spory wysiłek.
Dla Feda na clay'u Urugwajczyk też nie byłby wcale taki prosty, a jak wpuszczą RF do finału przez przypadek(tfu!) to tylko wstyd będzie, a treningu na trawie niet. <nauki marudzenia nie poszły w las>Robertinho pisze: Niech sobie na zdrowie chłopaki grają.
SebastianK pisze:Podaj przykłady indywidualnych dyscyplin, które opierają się na tego typu wysiłku.
Jakbyś Monfilsa nie znał.grzes430 pisze:Postawienie na Cuevasa po kursie 3.1 to była jedna z lepszych inwestycji podczas tego turnieju.
E: Za szybko się ucieszyłem.
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 7 gości