W sumie średnie źródło - MTF. Żelazny kandydat na semi z ćwiartki Murraya podobno.jowy pisze:A kto tak twierdzi? Fajnie by było.DUN I LOVE pisze:To prawda, że Marin z USO wrócił?

W sumie średnie źródło - MTF. Żelazny kandydat na semi z ćwiartki Murraya podobno.jowy pisze:A kto tak twierdzi? Fajnie by było.DUN I LOVE pisze:To prawda, że Marin z USO wrócił?
Rok po wygraniu juniorskiego US Open, Roddick doszedł po ćwierćfinału w turnieju seniorów.DUN I LOVE pisze:1,5 roku temu Corić i Kokkinakis bili się o juniorskie mistrzostwo US Open. Dzisiaj grają mecze 3. rundy RG.
Rafa nigdy nie wygrał RG juniorów, a w ostatnich 10 latach aż 9 razy unosił ku górze Puchar Muszkieterów.Robertinho pisze:Rok po wygraniu juniorskiego US Open, Roddick doszedł po ćwierćfinału w turnieju seniorów.
Robi co może, ale z pustego to i Salomon nie naleje - nawiązując do jednego z wpisów Jacquesa D.Mario pisze:Thanasi też daje radę, myślałem że będzie gorzej.
Wszystko się może zdarzyć w tym meczu choć myślę, że Chardy to weźmie w 4 setach.grzes430 pisze:Mario - Goffin wygra 2 sety? Ma szansę przegrać 0/3 ?
Nadal>Roddick>wsponiane leszczyki? Nie musisz mnie przekonywać.DUN I LOVE pisze:Rafa nigdy nie wygrał RG juniorów, a w ostatnich 10 latach aż 9 razy unosił ku górze Puchar Muszkieterów.Robertinho pisze:Rok po wygraniu juniorskiego US Open, Roddick doszedł po ćwierćfinału w turnieju seniorów.
Nie będę wyrokować w tej chwili, ale nie mogę wykluczyć, że Corić i Thanasi będą mieć lepsze kariery niż Roddick.Robertinho pisze:Nadal>Roddick>wspomniane leszczyki? Nie musisz mnie przekonywać.
Mam ciepłe słowo dla każdego, kto ratuje tenis. Natomiast zachwytów na grą(nie mówiąc o osobie Nicka), nie ma i nie było. Coric? "Taki młody i już baloniarz", że zacytuje własne myśli. To akurat wróży mu dobrze, widzom gorzej. Natomiast o obecnym rywalu Novaka nie mam zdania. Muszę zobaczyć go w dobrym wydaniu z kimś z niższej półki, kiedy będzie miał okazję pokazać swoją grę.Mario pisze:Już raz coś odszczekiwałeś przy Kyrgiosie, więc proponowałbym tym razem nie nazywać każdego leszczem.
Pokonał po epickiej pięciosetówce Changa?Rroggerr pisze:Ciekawe co 19-letni Roddick zrobiłby na swojej najgorszej nawierzchni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości