Niech kończy w 3.Mario pisze:Świetnie gra Chardy, ale w sumie mógłby się na seta zaciąć.

Ładny hold Kokka z 0-40.
Niech kończy w 3.Mario pisze:Świetnie gra Chardy, ale w sumie mógłby się na seta zaciąć.
Ludzie, zacznijcie czytać moje posty!!!Lucas pisze:Nie wiedziałem, że Lim jest narzeczną Chardy'ego, szczęściarz.
I który był Chang w rankingu? Był w top50 chociaż? Zresztą, dziwi mnie porównanie do Roddicka który był graczem z większym potencjałem po prostu...Robertinho pisze:Pokonał po epickiej pięciosetówce Changa?Rroggerr pisze:Ciekawe co 19-letni Roddick zrobiłby na swojej najgorszej nawierzchni.
Może i dobra rada. Do tej pory oznaczałem jako przeczytane.Mario pisze:Ludzie, zacznijcie czytać moje posty!!!Lucas pisze:Nie wiedziałem, że Lim jest narzeczną Chardy'ego, szczęściarz.
Właśnie miałem przygotowaną całkiem dobrą ripostę, ale na wszelki wypadek sprawdziłem i niestety był w top 40 nawet...Rroggerr pisze:I który był Chang w rankingu? Był w top50 chociaż?
86 na CH w Knoxville.Rroggerr pisze:A który skończył sezon? Może tu trafię.
W sumie te wzmianki o wielkiej formie Chard'ego jakoś po mnie spłynęły (kto by poważnie traktował hipsterskie posty o francuskich hipsterach), a teraz żałuję, że nie zagra z Nadalem w kolejnej rundzie.Mario pisze: Ludzie, zacznijcie czytać moje posty!!!
Federerer w 2009 wygrał dwa szlemy i był w dwóch finałach - Novak musiałby poprawić ten wynik - wierzysz w niego aż tak?DUN I LOVE pisze:Rytunowo traktuje go Djoko. Nie ma gry przy serwisie Serba w zasadzie.
28-letni Novak > 28-letni Federer. Zgadzacie się?
Aha, czyli Chang był za słaby, a Roddick za mocny. A w ogóle to nie wymagajmy za wiele, bo w sumie potecjał tych młodych wcale nie jest taki wielki. Pewnie (nie)sympatyczna Gienia też nie zapadła na Zespół Tomica, po prostu już wyczerpała swój marny potencjał.Rroggerr pisze:I który był Chang w rankingu? Był w top50 chociaż? Zresztą, dziwi mnie porównanie do Roddicka który był graczem z większym potencjałem po prostu...Robertinho pisze:Pokonał po epickiej pięciosetówce Changa?Rroggerr pisze:Ciekawe co 19-letni Roddick zrobiłby na swojej najgorszej nawierzchni.
Raczej nie, skoro ten Novak potrafi być rutynowo odprawiany przez 34-letniego Federera.DUN I LOVE pisze:28-letni Novak > 28-letni Federer. Zgadzacie się?
No to akurat prawda. Ciężko wyczerpać coś, czego nie ma.Robertinho pisze:Pewnie (nie)sympatyczna Gienia też nie zapadła na Zespół Tomica, po prostu już wyczerpała swój marny potencjał.
W niego nie, w jego "rywali" prędzej.Barty pisze:Federerer w 2009 wygrał dwa szlemy i był w dwóch finałach - Novak musiałby poprawić ten wynik - wierzysz w niego aż tak?DUN I LOVE pisze:Rytunowo traktuje go Djoko. Nie ma gry przy serwisie Serba w zasadzie.
Djoković ma już 4 mastersy i kosmiczny bilans zwycięstw do porażek. Nieosiągalny na tym etapie sezonu dla RF wtedy.Barty pisze:Federerer w 2009 wygrał dwa szlemy i był w dwóch finałach - Novak musiałby poprawić ten wynik - wierzysz w niego aż tak?DUN I LOVE pisze:Rytunowo traktuje go Djoko. Nie ma gry przy serwisie Serba w zasadzie.
Tu jesteś obiektywny jak ja o Nadalu.Mario pisze:No to akurat prawda. Ciężko wyczerpać coś, czego nie ma.Robertinho pisze:Pewnie (nie)sympatyczna Gienia też nie zapadła na Zespół Tomica, po prostu już wyczerpała swój marny potencjał.
Jeden z tych rywali nie daje spać po nocach, więc nie przesadzajmy.Robertinho pisze:W niego nie, w jego "rywali" prędzej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości