Nie odbieraj człowiekowi resztek sympatii do WTA.AniaPova pisze: Po drugie Serena ma cel w tym sezonie, mianowicie wygrać wszystkie szlemy.

Nie odbieraj człowiekowi resztek sympatii do WTA.AniaPova pisze: Po drugie Serena ma cel w tym sezonie, mianowicie wygrać wszystkie szlemy.
Nie, nie od wczoraj, ATP czy piłki tez nie oglądam od wczoraj, a jednak sie mylę. Jeśli Ty sie nie mylisz to ucz mnie Mistrzu.robpal pisze:Od wczoraj WTA oglądasz? W sumie, to nawet i tyle by wystarczyło, żeby wiedzieć, że Goerges i "solidna gra" nie idą ze sobą w parze dłużej niż pięć kolejnych gemów.
Zawodniczki pokroju Goerges, Lucic, Giorgi itd. zawsze mają wszystkie argumenty by rozstrzelać Errani, ale bardzo rzadko im się to udaje. A już szczególnie na cegle...Hankmoody pisze:Niemka miała wszystkie argumenty po swojej stronie zeby rozstrzelać taka zawodniczke jak Errani
Ja wiem kto to jest Errani, znam jej styl i nie rozumiem jak zawodniczka z taka mocą na forhendzie jak Niemka nie zabija wymian zaraz po serwisie Włoszki. Ale spokojnie chaty na to nie postawiłem, i mimo porażki w następnej rundzie znów zagram przeciwko Niej, tym razem under gemowy. Niemrawa Serena odda jej pewnie z 3 gemy.Mario pisze:Zawodniczki pokroju Goerges, Lucic, Giorgi itd. zawsze mają wszystkie argumenty by rozstrzelać Errani, ale bardzo rzadko im się to nie udaje. A już szczególnie na cegle...Hankmoody pisze:Niemka miała wszystkie argumenty po swojej stronie zeby rozstrzelać taka zawodniczke jak Errani
I fury df jeszcze. Chociaż z drugiej strony, faworytką by nie była, więc kto wie... Ale najpierw niech jeszcze półfinał wygra.Jacques D. pisze: A tam oczywiście fury UE i bezmyślnych zagrań na rakietę zataczającej się Syreny...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości