DUN I LOVE pisze:Novak wygrał wczoraj swój 200. mecz w turnieju wielkoszlemowym.
1. Roger Federer - 291
2. Jimmy Connors - 233
3. Andre Agassi - 224
4. Ivan Lendl - 222
5. Pete Sampras - 203
6. Novak Djoković - 200
7. Rafael Nadal - 196
8. Stefan Edberg - 178
9. John McEnroe - 167
10. Boris Becker - 163
A to na luzie.grzes430 pisze:Ale Connorsa powinniśmy dogonić.
Fedziu blisko 300 zwycięstwDUN I LOVE pisze:Novak wygrał wczoraj swój 200. mecz w turnieju wielkoszlemowym.
1. Roger Federer - 291
2. Jimmy Connors - 233
3. Andre Agassi - 224
4. Ivan Lendl - 222
5. Pete Sampras - 203
6. Novak Djoković - 200
7. Rafael Nadal - 196
8. Stefan Edberg - 178
9. John McEnroe - 167
10. Boris Becker - 163
Przegrać finał w wieku prawie 34 lat. Bo marnowanie kolejnych "ostatnich szans" boli podwójnie.lake pisze:Przejdzie Ci. Ale ciekawi mnie co gorsze z perspektywy fana RF, przegrać finał z Nadalem czy dwa z Koko?
Boję się że my nawet tego nie będziemy mieć. To już nawet nie chodzi o paliwo baku. Raczej silnik zajechany. Niby przebieg wciąż mniejszy ale jednak ciągle na wysokich obrotach i po paru remontach.Robertinho pisze:Przegrać finał w wieku prawie 34 lat. Bo marnowanie kolejnych "ostatnich szans" boli podwójnie.lake pisze:Przejdzie Ci. Ale ciekawi mnie co gorsze z perspektywy fana RF, przegrać finał z Nadalem czy dwa z Koko?
Trudno się nie zgodzić. Z drugiej strony szykuje się dominacja na kształt tej z 2006-07 tylko wykonawca jakby mniej szlachetny. Absolutnie się nie czepiam. Też mnie to przeraża.Rroggerr pisze:Dominacja Djokovicia we fab4 jest w tym momencie niesamowita - Federer ograny b2b w finale swojego ulubionego Szlema, Nadala nie ma, Murray przegrał ileś tam meczów z rzędu - porażki ze Stanem może i bolesne, ale czy mają taki wpływ na całokształt? Wbrew powszechnej opinii - no chyba jednak nie. Idealny/najgorszy z możliwych tenisista na piękne/kiepskie czasy - skreślić niepotrzebne. Podziwiać jednak pomimo niechęci trzeba.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon, Bombardiero, DUN I LOVE, jarosword20, Kiefer, Nando, Rroggerr, Saboteur i 19 gości