Prowadzę sportowy tryb życia, więc na pewno finał obejrzę.M270 pisze:Finał więc też wątpliwy.

Prowadzę sportowy tryb życia, więc na pewno finał obejrzę.M270 pisze:Finał więc też wątpliwy.
Chyba nie.The Djoker pisze:Dobrze,że Ashe jest wolniejszy niż Armstrong.
Ja ja.DUN I LOVE pisze:Prowadzę sportowy tryb życia, więc na pewno finał obejrzę.
Chyba zatrułeś się na osiemnastceDUN I LOVE pisze:Serio.Jestem dosyć znanym abstynentem. 10 lat bez choćby kropli. Koledzy mogą potwierdzić. Chyba.
Zależy z kim. Z Fedem nie. Ale np. ze Stanem tak. Ashe raczej nie jest wolniejszy. Nie ma co słuchać Wilandera.The Djoker pisze:Co za bzdura ! Korty szybkie nie faworyzują Djoko, bo by mógł się schować ze swoją defensywą,np. w Cinci. Większość kortów zrobili wolniejszych,dlatego mój Djoker osiąga świetne wyniki,nawet trawa na Wimblu. Dobrze,że Ashe jest wolniejszy niż Armstrong.
Nie. Nie lubię. A to, że lubię się sprzeciwiać przyjętym trendom to inna sprawa.Hankmoody pisze:Chyba zatrułeś się na osiemnastceDUN I LOVE pisze:Serio.Jestem dosyć znanym abstynentem. 10 lat bez choćby kropli. Koledzy mogą potwierdzić. Chyba.
Narazie chyba jest wszystko zgodnie z planem. Panie miały grać w sesji wieczornej, a panowie po 18 czasu naszego. Pierwszy zapewne Koko.Robertinho pisze:Wiadomo może już coś odnośnie kolejności i godzin rozgrywania półfinałów? Bo patrząc na dzisiejszy plan gier, zaczynam się trochę niepokoić...
Użytkownicy przeglądający to forum: hokej, Rroggerr i 6 gości