http://www.flashscore.pl/mecz/I3qG7OKb/#szczegoly-meczu
Jeżeli te słowa są prawdziwe to widzę że W Holandii też mają swojego Janasa i Frankowskiego. Szlag mnie trafia jak czytam coś takiego, De Boer nie pierwszy raz daje dowód, że nie przepada za Milikiem. Problem w tym, że oglądałem to spotkanie. I Polak choć nie strzelił gola, należał do najlepszych na boisku. Strzelał asystował, ściągał na siebie uwagę obrońców, stwarzając okazje, kolegom. A ten patałach, ściąga swojego najskuteczniejszego i do tego jedynego klasycznego w swojej drużynie środkowego napastnika, z drużyną która wiadomo, że postawi autobus. W zamian wprowadził bezproduktywnego przez całe dwadzieścia kilka minut El Ghaziego. A już kompletnie się ośmieszył ściągając drugiego napastnika i wprowadzając obrońce. Do napadu przesunął... innego obrońce. Mam nadzieję, że albo podziękują Frankowi, albo Arek odejdzie do lepszego klubu.- Arek nie rozgrywał dobrego spotkania. Potrzebowaliśmy szybszego piłkarza, który potrafiłby wykorzystać miejsce za linią obrony rywala. Milik ma wiele zalet, ale El Ghazi mógłby lepiej spisać się w sytuacjach, które miał Arek - tak swoją decyzję próbował tłumaczyć trener Ajaksu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości