Sporo świata można dziś zobaczyć nie uszczuplając za bardzo swojego budżetu, piękne czasy.
Byłem już we wszystkich mączkowych twierdzach Rafy (oprócz Barcelony). Rzym (2012) wspominam najmilej.Mario pisze:Nadalito, wszystkie już zaliczyłeś czy jeszcze Rzym został?
Akurat Monte Carlo jest jednym z tych turniejów, na który chętnie bym się wybrał, więc dzięki za informacje.
Chyba nie masz za co przepraszać.JarGr pisze:Sorry za pytania, ale wybieram się pierwszy raz na taki turniej, stąd mam nadzieję, że ktoś podzieli się swoim doświadczeniem.
Co prawda tym razem się nie wybieram, ale znam odpowiedzi, więc się podzielęJarGr pisze:Witam - mam pytanie - czy ktoś wybiera się w tym roku do Paryża na RG ? Chciałem zapytać mianowicie o:
1) czy wchodząc na korty można bez problemu wejść z plecakiem ? Czy można sobie ot tak wnieść coś do jedzenia i picia, czy trzeba się raczyć tym, co jest w środku (pewnie cholernie drogie) ?
2) No i jak jest z miejscami na kortach 2-18. Czy tam obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy czy miejsca są jakieś numerowane ?
3) Czy wchodząc raz w danym dniu można powiedzmy na chwilę opuścić kompleks kortów i w tym samym dniu wejść ponownie, czy jak już raz wejdę, to siedzę do bólu ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości