Miałem na myśli 3 mecze - R32, R16 i QF. W półfinale swoje pobiega.DUN I LOVE pisze:[Wawrinka/Nadal to spacer? Pominięcie Tomica to nieporozumienie.
Co do Tomica, fajnie pożartować, ale znajmy granice.
Miałem na myśli 3 mecze - R32, R16 i QF. W półfinale swoje pobiega.DUN I LOVE pisze:[Wawrinka/Nadal to spacer? Pominięcie Tomica to nieporozumienie.
Tym bardziej, że zapowiada się finał Sydney w niedzielę.Mario pisze: Co do Tomica, fajnie pożartować, ale znajmy granice.
Widzę, że wreszcie przeszedłeś na właściwą stronę i korzystasz z jinxu jak należy.Barty pisze:W sumie Rafa ma draw marzeń. Zdziwiłbym się, jakby tu nie zrobił finału. Stan może wylecieć i z Sockiem i przede wszystkim z Raonkiem.
Postanowienie noworoczne. Odchudzanie i odstawianie napojów słodkich jest przereklamowane.Mario pisze:Widzę, że wreszcie przeszedłeś na właściwą stronę i korzystasz z jinxu jak należy.Barty pisze:W sumie Rafa ma draw marzeń. Zdziwiłbym się, jakby tu nie zrobił finału. Stan może wylecieć i z Sockiem i przede wszystkim z Raonkiem.
Pierwszy set tamtego meczu to chyba najgorszy Federer, jakiego kiedykolwiek widziałem...DUN I LOVE pisze:Z Hewittem w 2014 Roger grał jeszcze gorzej. Nie przesadzajmy.
Ja też i chyba nic tego nie pobije. "Tenis po pijaku" jak to określił wtedy Robertinho.Jacques D. pisze:Pierwszy set tamtego meczu to chyba najgorszy Federer, jakiego kiedykolwiek widziałem...DUN I LOVE pisze:Z Hewittem w 2014 Roger grał jeszcze gorzej. Nie przesadzajmy.
Przecież Janowicz ogra Isnera.matek20 pisze:Hahahaha to sobie Janowicz pograł, może już CS-a na środę przygotować
TOP8 minus reprezentanci spod znaku białego krzyżaWujek Toni pisze:W ramach noworocznego kruszenia ZET-u ośmiu najwyżej rozstawionych osiągnie zapewne 1/4 finału bez przesadnego przepocenia koszulek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości