Faktycznie. Nie pamiętam jakim cudem natłukliśmy wtedy aż 20 stron.Barty pisze:Sprawdziłem, tylko raz w historii forum był wątek z większą ilością postów przed pierwszym gwizdkiem turnieju (AO 2014).Oby to był symptom ciekawego turnieju!
Australian Open 2016 - 104. edycja wielkoszlemowego turnieju tenisowego "Down Under", który zainicjowano w 1905 roku.
Za niecałe 2 godziny zacznie się 48. edycja pod szyldem Australian Open (wcześniej jako "Australian Championships"), łącznie 186. edycja turnieju wielkoszlemowego Ery Open.
Melbourne Park jest gospodarzem turnieju po raz 29. Tenisiści i tenisistki rywalizują tutaj od 1988 roku, kiedy obiekt ten był znany pod nazwą Flinders Park.
W tym roku pobijemy rekord. Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby tak było. Choćbym nie wiem ile herbaty musiał wypić i nocy zarwać.Barty pisze:Sprawdziłem, tylko raz w historii forum był wątek z większą ilością postów przed pierwszym gwizdkiem turnieju (AO 2014).Oby to był symptom ciekawego turnieju!
Nabijacz forum cd.Lleyton pisze:W tym roku pobijemy rekord. Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby tak było. Choćbym nie wiem ile herbaty musiał wypić i nocy zarwać.Barty pisze:Sprawdziłem, tylko raz w historii forum był wątek z większą ilością postów przed pierwszym gwizdkiem turnieju (AO 2014).Oby to był symptom ciekawego turnieju!
Trochę tak ale też nie do końca. Po prostu wolę pisać mniej krótszych postów niż trzy długie na całą stronę, chyba jestem na to za leniwy. Taka wada.Barty pisze:Nabijacz forum cd.Lleyton pisze:W tym roku pobijemy rekord. Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby tak było. Choćbym nie wiem ile herbaty musiał wypić i nocy zarwać.Barty pisze:Sprawdziłem, tylko raz w historii forum był wątek z większą ilością postów przed pierwszym gwizdkiem turnieju (AO 2014).Oby to był symptom ciekawego turnieju!
Na imię mu było Rafałek. Temu cudowi, znaczy się.DUN I LOVE pisze:Faktycznie. Nie pamiętam jakim cudem natłukliśmy wtedy aż 20 stron.
Barty pisze:Nabijacz forum cd.Lleyton pisze:W tym roku pobijemy rekord. Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby tak było. Choćbym nie wiem ile herbaty musiał wypić i nocy zarwać.Barty pisze:Sprawdziłem, tylko raz w historii forum był wątek z większą ilością postów przed pierwszym gwizdkiem turnieju (AO 2014).Oby to był symptom ciekawego turnieju!
Litość. Zobaczył, że jednym mocniejszym bh przez środek spycha Chunga do defensywy, więc odpuścił.Mario pisze:Ciekawe skąd tyle slajsa u Serba. Taktyka pod rywala, element treningu czy zwykła zabawa?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], juniorro, Majestic-12 [Bot], pascal, Saboteur i 23 gości